Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Omv itt: Gyál Autóbusz vagy Metró-al?

Útvonalakt ide Omv (Gyál) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Omv

  • Autóbusz Autóbusz: Autóbusz - 55, Autóbusz - 84E, Autóbusz - 94E

Hogyan érhető el Omv a Autóbusz járattal?

Kattintson a Autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Kérdések és Válaszok

  • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Omv környékén?

    Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Omv környékén: Autóbusz - 55, Autóbusz - 84E, Autóbusz - 94E.

    További részletek...
A(z) Budapest legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Omv Gyál városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Omv in Gyál, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Omv lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Omv valós időben.

Omv -hoz eljuthatsz Autóbusz vagy Metró tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: Autóbusz - 55, Autóbusz - 84E, Autóbusz - 94E

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Omv felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Omv-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 930 millió felhasználó többek között Gyál város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Omv, Gyál
Könnyebb a Omv elérése az alkalmazással!