Menetrend ide: Rua Xe itt: Bình Thạnh Autóbusz-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Rua Xe?

A legközelebbi állomások ide: Rua Xeezek:

  • Cây Xăng 178 is 558 méter away, 8 min walk.
  • Tòa Án Nhân Dân Quận Bình Thạnh is 598 méter away, 9 min walk.
  • Chùa Bồ Đề is 816 méter away, 12 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Rua Xe környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Rua Xe környékén: 08, 104, 18, 24, 55.

A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 3000 várost támogatunk, több mint 92 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: Rua Xe Bình Thạnh városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Rua Xe in Bình Thạnh, Vietnámia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Rua Xe lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Rua Xe valós időben.

Rua Xe helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Cây Xăng 178; Tòa Án Nhân Dân Quận Bình Thạnh; Chùa Bồ Đề.

Rua Xe -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 08, 104, 18, 24, 55

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Rua Xe felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Rua Xe-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 460 millió felhasználó többek között Bình Thạnh város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Rua Xe, Bình Thạnh
Könnyebb a Rua Xe elérése az alkalmazással!