Menetrend ide: Tinkashi's home itt: Bình Thạnh Autóbusz-al?

Kiinduló pont
Úticél
Keresés

Kérdések és Válaszok

Melyek a legközelebbi állomások ide: Tinkashi's home?

A legközelebbi állomások ide: Tinkashi's homeezek:

  • Tòa Án Nhân Dân Quận Bình Thạnh is 483 méter away, 7 min walk.
  • Cây Xăng 178 is 558 méter away, 8 min walk.
  • Bệnh Viện Ung Bứu is 618 méter away, 9 min walk.
  • Chợ Bà Chiểu is 623 méter away, 9 min walk.

Mely Autóbuszjáratok állnak meg Tinkashi's home környékén?

Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Tinkashi's home környékén: 08, 104, 54, 55.

A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 3000 várost támogatunk, több mint 92 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Tömegközlekedés ide: Tinkashi's home Bình Thạnh városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Tinkashi's home in Bình Thạnh, Vietnámia? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Tinkashi's home lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Tinkashi's home valós időben.

Tinkashi's home helyhez legközelebbi megállót vagy állomást keresed? Nézd meg az alábbi listát a legközelebbi megállókhoz amik az uticélod felé vezetnek. Tòa Án Nhân Dân Quận Bình Thạnh; Cây Xăng 178; Bệnh Viện Ung Bứu; Chợ Bà Chiểu.

Tinkashi's home -hoz eljuthatsz Autóbusz tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: 08, 104, 54, 55

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Tinkashi's home felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Tinkashi's home-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 460 millió felhasználó többek között Bình Thạnh város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Tinkashi's home, Bình Thạnh
Könnyebb a Tinkashi's home elérése az alkalmazással!