Ugrás a fő témára

Menetrend ide: Vecsési Önkormányzat itt: Gyál Autóbusz vagy Metró-al?

Útvonalakt ide Vecsési Önkormányzat (Gyál) tömegközlekedéssel

A következő közlekedési vonalaknak van olyan szakasza, ami közel van ehhez: Vecsési Önkormányzat

  • Autóbusz Autóbusz: Autóbusz - 200E

Hogyan érhető el Vecsési Önkormányzat a Autóbusz járattal?

Kattintson a Autóbusz útvonalra, hogy lépésről lépésre tájékozódjon a térképekkel, a járat érkezési időkkel és a frissített menetrenddel.

Kérdések és Válaszok

  • Mely Autóbuszjáratok állnak meg Vecsési Önkormányzat környékén?

    Ezen Autóbuszjáratok állnak meg Vecsési Önkormányzat környékén: Autóbusz - 200E.

    További részletek...
A(z) Budapest legnépszerűbb városi mobilitási alkalmazás.
Minden helyi mobilitási lehetőség egy alkalmazásban
Get it on Google Play Download on the App Store

Tömegközlekedés ide: Vecsési Önkormányzat Gyál városban

Azon tűnődsz hogy hogyan jutsz el ide: Vecsési Önkormányzat in Gyál, Magyarország? A Moovit segít megtalálni a legjobb utat hogy idejuss: Vecsési Önkormányzat lépésről lépésre útirányokkal a legközelebbi tömegközlekedési megállóból.

A Moovit ingyenes térképeket és élő útirányokat kínál, hogy segítsen navigálni a városon át. Tekintsd meg a menetrendeket, útvonalakat és nézd meg hogy mennyi idő eljutni ide: Vecsési Önkormányzat valós időben.

Vecsési Önkormányzat -hoz eljuthatsz Autóbusz vagy Metró tömegközlekedési eszközök(kel). Ezek a vonalak és útvonalak azok amiknek megállójuk van a közelben. Autóbusz: Autóbusz - 200E

Szeretnéd megnézni, hogy van-e egy másik útvonal amivel előbb odaérsz az úticélodhoz? A Moovit segít alternatív útvonalakat találni. Keress könnyedén kezdő- és végpontokat az utazásodhoz amikor Vecsési Önkormányzat felé tartasz a Moovit alkalmazásból illetve a weboldalról.

Vecsési Önkormányzat-hoz könnyen eljuttatunk, épp ezért több mint 930 millió felhasználó többek között Gyál város felhasználói bíznak meg a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit minden az egyben közlekedési alkalmazás ami segít neked megtalálni a legjobb elérhető busz és vonat indulási időpontjait.

Vecsési Önkormányzat, Gyál
Könnyebb a Vecsési Önkormányzat elérése az alkalmazással!