Villamos - 2

2

Jászai Mari tér / Közvágóhíd H

BKK

Vonal állapot
Kiadva ekkor: 2019.01.16. 7:50
Demonstráció miatt útlezárásokra lehet számítani 2019. január 5-én, szombaton 14 és 18 óra között a Hősök tere, az Andrássy út, a Bajcsy-Zsilinszky út és a Kossuth Lajos tér környékén. A forgalomkorlátozások miatt az érintett szakaszokat elkerülve módosított vagy rövidített útvonalon jár a 2-es, a 4-es és a 6-os villamos, az M3-as metrópótló busz, a 9-es, a 15-ös és a 115-ös, a 20E, a 30-as és a 30A, a 105-ös, a 230-as autóbusz valamint a City-troli, a 70-es, a 72-es, a 73-as, a 75-ös, a 76-os és a 78-as trolibusz. A lezárások ideje alatt érdemes az M1-es és az az M2-es metróval utazni a belvárosban. A lezárások miatt a délutáni órákban számítani lehet arra, hogy rövidebb-hosszabb időszakokra az M3-as metrópótló és a 9-es autóbusz a Nagykörútra és az Andrássy útra terelve jár, a 2-es villamossal csak a Közvágóhíd és a Kossuth Lajos tér (Széchenyi rakpart) megálló között lehet utazni, a 4-es és a 6-os villamos a Blaha Lujza tér és az Oktogon között nem jár, a 105-ös busz két szakaszon, Buda felől a Deák Ferenc térig, Gyöngyösi utca felől pedig a Mexikói útig közlekedik, a City-troli, valamint a 15-ös és a 115-ös busz a Bajcsy-Zsilinszky útra terelve közlekedik, a 20E busz a Városligeten és a Hungária körúton át, a 30-as buszcsalád járatai a Városligeten keresztül haladnak, a 70-es és a 78-as trolibusz az Akácfa utca megálló és a Kossuth Lajos tér között nem közlekedik, a 72-es trolibusz Zugló vasútállomástól a Nyugati pályaudvarig visz utasokat, a 73-as trolibusz közlekedése szünetel, a 75-ös trolibusz a Hermina útra terelve közlekedik, a 76-os trolibusz a Rózsák tere és a Lehel tér közötti vonalszakaszt nem érinti. Az aktuális közlekedési helyzetről a BKK Facebook-oldalán kaphatnak tájékoztatást. Budapest, 2019. január 4. Budapesti Közlekedési Központ
Részletek

2 villamos Útvonal menetrend és megállók

A 2 villamos (Úticél: Közvágóhíd H) 13 állomások megállója van ami a Jászai Mari Tér megállóból indul és a Közvágóhíd H megállóig közlekedik.

2 villamos menetrendi idők áttekentése a következő hétre: Üzemideje indul ekkor: 0:01 és ekkor van vége: 23:46. Ezen a héten az alábbi napokon üzemel: munkanapok.

Válassz ki egy 2 villamos állomások -t a folyamatosan frissülő valós idejű menetrendekhez amiknek az útvonalát térképen is meg tudod tekinteni

Útirány: Közvágóhíd H

Jászai Mari Tér 1 Szent István körút, Budapest Teljes menetrend megtekintése Menj az állomáshoz
Országház, Látogatóközpont 1 Balassi Bálint utca, Budapest Teljes menetrend megtekintése Menj az állomáshoz
Széchenyi István Tér Széchenyi István tér, Budapest Teljes menetrend megtekintése Menj az állomáshoz
Eötvös Tér Jane Haining rakpart, Budapest Teljes menetrend megtekintése Menj az állomáshoz
Március 15. Tér Jane Haining rakpart, Budapest Teljes menetrend megtekintése Menj az állomáshoz
Fővám Tér M Fővám tér, Budapest Teljes menetrend megtekintése Menj az állomáshoz
Zsil Utca 20/a Közraktár utca, Budapest Teljes menetrend megtekintése Menj az állomáshoz
Haller Utca / Soroksári Út Haller János kapu, Budapest Teljes menetrend megtekintése Menj az állomáshoz
Müpa - Nemzeti Színház H Komor Marcell utca, Budapest Teljes menetrend megtekintése Menj az állomáshoz
Közvágóhíd H Soroksári út, Budapest Teljes menetrend megtekintése Menj az állomáshoz

2 GYIK

Mikor van az üzemkezdete a 2 villamos vonalnak?

2 villamos üzemidejének kezdete 0:01 Vasárnap, Hétfőn, Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat napon.

Meddig jár a 2 villamos vonal?

2 villamos üzemidejének vége 0:16 Kedd napon.

Mikor érkezik meg a 2 villamos?

Mikor jön a Jászai Mari tér / Közvágóhíd H Villamos vonal? Kattints ide vonal élő érkezési idejeihez és a teljes menetrend megtekintéséhez a Jászai Mari tér / Közvágóhíd H Villamos vonalhoz ami a legközelebb van hozzád.

2 villamos megállóinak listája

Jászai Mari Tér • Országház, Látogatóközpont • Kossuth Lajos Tér M • Széchenyi István Tér • Eötvös Tér • Vigadó Tér • Március 15. Tér • Fővám Tér M • Zsil Utca • Boráros Tér H • Haller Utca / Soroksári Út • Müpa - Nemzeti Színház H • Közvágóhíd H

2 villamos utcák listája

1 Szent István körút • 1 Balassi Bálint utca • Széchenyi István tér • Jane Haining rakpart • Jane Haining rakpart • Fővám tér • 20/a Közraktár utca • L • Haller János kapu • Komor Marcell utca • Soroksári út

2 villamos Menetrend

2 villamos vonal üzemi ideje munkanapok napokon van. Rendszeres menetrendi óták: 0:01 - 23:46

Hétfőn 0:01 - 23:46
Kedd 0:01 - 0:16
Szerda 0:01 - 23:46
Csütörtök 0:01 - 23:46
Péntek 0:01 - 23:46
Szombat 0:01 - 23:46
Vasárnap 0:01 - 23:46
A Moovit a világ elsőszámú tömegközlekedési alkalmazás -a
Több mint 2700 várost támogatunk, több mint 86 országban világszerte!
Google Play badge AppStore badge

Az első megállója a 2 villamos útvonalnak Jászai Mari Tér és az utolsó megállója Közvágóhíd H. 2 (Úticél: Közvágóhíd H) üzemel munkanapok napokon.

További információ: 2 13 megállója van állomások megállóhelyen és a teljes utazási idő ehhez az útvonalhoz megközelítőleg 21 perc.

Épp úton vagy? Nézd meg, hogy miért több mint 300 millió felhasználó bízik meg a Moovit-ban, mint a legjobb tömegközlekedési alkalmazásban. A Moovit biztosítja neked a BKK szolgáltató által ajánlott útvonalakat villamos nyomonkövetésével, élő útirányokkal, vonal útvonal térképekkel a Budapest városban, és segít megtalálni a legközelebbi 2 villamos állomások a közeledben. Nincs internet elérhetőséged? Tölts le egy offline PDF térképet és magaddal viheted a villamos menetrendjét a 2 villamos vonalhoz.

2 közel van hozzám

2 GYIK

Mikor van az üzemkezdete a 2 villamos vonalnak?

2 villamos üzemidejének kezdete 0:01 Vasárnap, Hétfőn, Kedd, Szerda, Csütörtök, Péntek, Szombat napon.

Meddig jár a 2 villamos vonal?

2 villamos üzemidejének vége 0:16 Kedd napon.

Mikor érkezik meg a 2 villamos?

Mikor jön a Jászai Mari tér / Közvágóhíd H Villamos vonal? Kattints ide vonal élő érkezési idejeihez és a teljes menetrend megtekintéséhez a Jászai Mari tér / Közvágóhíd H Villamos vonalhoz ami a legközelebb van hozzád.

Moovit - A helyi közlekedési alkalmazásod Androidra és iOS-re
Moovit Valós Idejű Érkezések, Menetrendek, Térképek, stb.
Moovit - A helyi közlekedési alkalmazásod Androidra és iOS-re
Moovit Valós Idejű Érkezések, Menetrendek, Térképek, stb.