Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Bandar Sri Sendayan dari POS Malaysia dengan MRT & LRT, bas dan keretapi?

Dari POS Malaysia ke Bandar Sri Sendayan dengan MRT & LRT, bas dan keretapi

Untuk ke Bandar Sri Sendayan di Seremban dari POS Malaysia, anda perlu mengambil 2 laluan bas, Satu laluan MRT & LRT dan Satu laluan keretapi: Mengambil bas T781 dari Taman Bandaran Kelana Jaya stesen ke LRT Kelana Jaya stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Mrt & LRT 5, seterunya Keretapi ETS, dan Mengambil bas N56 dari Km Plaza stesen ke Pondok Polis Sendayan stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 4 jam 35 min. Jadual MRT & LRT, bas dan keretapi dari POS Malaysia mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual MRT & LRT, bas dan keretapi yang dikemas kini ke Bandar Sri Sendayan pada aplikasi Moovit.

275min
Berjalan kaki ke bas stesen
Bas - T781T781
MRT & LRT - 5
Keretapi - ETS
Bas - N56N56
Berjalan ke Bandar Sri Sendayan
Bertolak dari Taman Bandaran Kelana Jaya

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Taman Bandaran Kelana Jaya
    140 m • 2 min
  • 2
    Bas - T781T781
    Menunggu untuk bas
    T781
    Stesen LRT Kelana Jaya ~ Stesen LRT Subang
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    LRT Kelana Jaya
    5 min
  • 4
    Berjalan kaki ke MRT & LRT stesen
    Berjalan kaki ke MRT & LRT stesen
    Kelana Jaya
    50 m • 1 min
  • 5
    MRT & LRT - 5
    Menunggu untuk MRT & LRT
    5
    Gombak
  • 6
    Menaiki MRT & LRT ke stesen
    Menaiki MRT & LRT ke stesen
    KL Sentral
    19 min
  • 7
    Keretapi - ETS
    Menunggu untuk keretapi
    ETS
    9573 - Jb Sentral
  • 8
    Menaiki keretapi ke stesen
    Menaiki keretapi ke stesen
    Seremban
    81 min
  • 9
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Km Plaza
    590 m • 8 min
  • 10
    Bas - N56N56
    Menunggu untuk bas
    N56
    Politeknik Nilai
  • 11
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Pondok Polis Sendayan
    35 min
  • 12
    Berjalan ke Bandar Sri Sendayan
    Berjalan ke
    Bandar Sri Sendayan
    1.93 km • 25 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Kuala Lumpur.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari POS Malaysia ke Bandar Sri Sendayan

Jarak antara POS Malaysia, Seremban dan Bandar Sri Sendayan, Seremban adalah dianggarkan dalam 109.97 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 275 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari POS Malaysia ke Bandar Sri Sendayan dengan menggunakan MRT & LRT, bas dan keretapi. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Seremban - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Mrt & LRT, Bas Dan Keretapi dari POS Malaysia ke Bandar Sri Sendayan

Untuk menyemak jadual MRT & LRT, bas dan keretapi dari POS Malaysia ke Bandar Sri Sendayan menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (POS Malaysia) dan destinasi (Bandar Sri Sendayan anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan MRT & LRT, bas dan keretapi yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap MRT & LRT, bas dan keretapi, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual MRT & LRT, bas dan keretapi terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Bandar Sri Sendayan dari POS Malaysia

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 275 minit, dan Laluan bas T781, Laluan MRT & LRT 5, Laluan keretapi ETS, Laluan bas N56

  • Adakah laluan bas terus dari POS Malaysia dan Bandar Sri Sendayan ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas, Satu laluan MRT & LRT dan Satu laluan keretapi. Anggaran masa perjalanan adalah 4 jam 35 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari POS Malaysia ke Bandar Sri Sendayan?

    Laluan Bas T781 bermula dari stesen Taman Bandaran Kelana Jaya yang berdekatan POS Malaysia di Petaling ke stesen LRT Kelana Jaya. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas, Satu laluan MRT & LRT dan Satu laluan keretapi sehingga stesen LRT Kelana Jaya berdekatan Bandar Sri Sendayan di Seremban

  • Berapa lama untuk perjalanan dari POS Malaysia ke Bandar Sri Sendayan dengan bas, MRT & LRT dan keretapi?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari POS Malaysia di Petaling dan Bandar Sri Sendayan di Seremban dengan bas, MRT & LRT dan keretapi adalah lebih kurang 4 jam 35 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan POS Malaysia untuk ke Bandar Sri Sendayan?

    Naik bas T781 dari berhenti Taman Bandaran Kelana Jaya berdakatan POS Malaysia di Petaling.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari POS Malaysia ke Bandar Sri Sendayan?

    Turun dari bas di berhenti LRT Kelana Jaya, dimana paling dekat dengan Bandar Sri Sendayan di Seremban.