Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Bandar Sri Sendayan dari Hentian Bandar Seksyen 14 dengan bas dan keretapi?

Dari Hentian Bandar Seksyen 14 ke Bandar Sri Sendayan dengan bas dan keretapi

Untuk ke Bandar Sri Sendayan di Seremban dari Hentian Bandar Seksyen 14, anda perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan keretapi: Mengambil bas 750 dari Hentian Bandar Seksyen 14 stesen ke KL Sentral stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Keretapi 1, dan Mengambil bas N56 dari Km Plaza stesen ke Pondok Polis Sendayan stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 4 jam 4 min.

244min
Bas - 750750
Keretapi - 1
Bas - N56N56
Berjalan ke Bandar Sri Sendayan
Bertolak dari Hentian Bandar Seksyen 14

langkah demi langkah

  • 1
    Bermula dari stesen bas
    Bermula dari stesen bas
    Hentian Bandar Seksyen 14
  • 2
    Bas - 750750
    Menunggu untuk bas
    750
    Pasar Seni (Platform B1 - B2)
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    KL Sentral
    50 min
  • 4
    Berjalan kaki ke keretapi stesen
    Berjalan kaki ke keretapi stesen
    KL Sentral
    20 m • 1 min
  • 5
    Keretapi - 1
    Menunggu untuk keretapi
    1
    2019 - Pulau Sebang
  • 6
    Menaiki keretapi ke stesen
    Menaiki keretapi ke stesen
    Seremban
    95 min
  • 7
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Km Plaza
    600 m • 8 min
  • 8
    Bas - N56N56
    Menunggu untuk bas
    N56
    Politeknik Nilai
  • 9
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Pondok Polis Sendayan
    35 min
  • 10
    Berjalan ke Bandar Sri Sendayan
    Berjalan ke
    Bandar Sri Sendayan
    1.93 km • 25 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Kuala Lumpur.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Hentian Bandar Seksyen 14 ke Bandar Sri Sendayan

Jarak antara Hentian Bandar Seksyen 14, Seremban dan Bandar Sri Sendayan, Seremban adalah dianggarkan dalam 120.08 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 244 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Hentian Bandar Seksyen 14 ke Bandar Sri Sendayan dengan menggunakan bas dan keretapi. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Seremban - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Stesen-stesen pengangkutan awam berdekatan Hentian Bandar Seksyen 14

Hentian Bandar Seksyen 14 terletak di Hentian Bandar Seksyen 14, Seremban dan hentian pengangkutan awam paling dekat adalah Wisma MBSA (Opp)

Stesen Bas adalah berdekatan dengan Hentian Bandar Seksyen 14

  • Wisma MBSA (Opp)
  • Mardhiyyah Hotel & Suites
  • Wisma Pkps

Stesen-stesen pengangkutan awam berdekatan Bandar Sri Sendayan, Seremban

Bandar Sri Sendayan terletak di Bandar Sri Sendayan, Seremban dan hentian pengangkutan awam paling dekat adalah Kampung Felda Sendayan, Sendayan

Stesen Bas adalah berdekatan dengan Bandar Sri Sendayan

  • Kampung Felda Sendayan, Sendayan

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Bandar Sri Sendayan dari Hentian Bandar Seksyen 14

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 244 minit, dan Laluan bas 750, Laluan keretapi 1, Laluan bas N56

  • Adakah laluan bas terus dari Hentian Bandar Seksyen 14 dan Bandar Sri Sendayan ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas dan Satu laluan keretapi. Anggaran masa perjalanan adalah 4 jam 4 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Hentian Bandar Seksyen 14 ke Bandar Sri Sendayan?

    Laluan Bas 750 bermula dari stesen Pasar Seni (Platform B1 - B2) yang berdekatan Hentian Bandar Seksyen 14 di Petaling ke stesen KL Sentral. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas dan Satu laluan keretapi sehingga stesen KL Sentral berdekatan Bandar Sri Sendayan di Seremban

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Hentian Bandar Seksyen 14 ke Bandar Sri Sendayan dengan bas dan keretapi?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Hentian Bandar Seksyen 14 di Petaling dan Bandar Sri Sendayan di Seremban dengan bas dan keretapi adalah lebih kurang 4 jam 4 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan Hentian Bandar Seksyen 14 untuk ke Bandar Sri Sendayan?

    Naik bas 750 dari berhenti Pasar Seni (Platform B1 - B2) berdakatan Hentian Bandar Seksyen 14 di Petaling.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Hentian Bandar Seksyen 14 ke Bandar Sri Sendayan?

    Turun dari bas di berhenti KL Sentral, dimana paling dekat dengan Bandar Sri Sendayan di Seremban.