Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Bandar Sri Sendayan dari Perpustakaan Universiti Malaya (Opp) (Kl1109) dengan MRT & LRT, bas dan keretapi?

Dari Perpustakaan Universiti Malaya (Opp) (Kl1109) ke Bandar Sri Sendayan dengan MRT & LRT, bas dan keretapi

Untuk ke Bandar Sri Sendayan di Seremban dari Perpustakaan Universiti Malaya (Opp) (Kl1109), anda perlu mengambil 4 laluan bas, Satu laluan MRT & LRT dan Satu laluan keretapi: Mengambil bas T789 dari Perpustakaan Universiti Malaya (Opp) (Kl1109) stesen ke Flat Pkns Kerinchi/Kl Gateway stesen. Seterusnya, anda perlu menukar laluan ke Mrt & LRT 5, seterunya Keretapi 6, seterunya Bas N57, seterunya Bas N52, dan Mengambil bas N56 dari Terminal 1 Seremban stesen ke Pondok Polis Sendayan stesen Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 4 jam 55 min. Jadual MRT & LRT, bas dan keretapi dari Perpustakaan Universiti Malaya (Opp) (Kl1109) mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual MRT & LRT, bas dan keretapi yang dikemas kini ke Bandar Sri Sendayan pada aplikasi Moovit.

295min
Bas - T789T789
MRT & LRT - 5
Keretapi - 6
Bas - N57N57
Bas - N52N52
Bas - N56N56
Berjalan ke Bandar Sri Sendayan
Bertolak dari Perpustakaan Universiti Malaya (Opp) (Kl1109)

langkah demi langkah

  • 1
    Bermula dari stesen bas
    Bermula dari stesen bas
    Perpustakaan Universiti Malaya (Opp) (Kl1109)
  • 2
    Bas - T789T789
    Menunggu untuk bas
    T789
    Universiti Malaya Via Pantai Hillpark
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Flat Pkns Kerinchi/Kl Gateway
    6 min
  • 4
    Berjalan kaki ke MRT & LRT stesen
    Berjalan kaki ke MRT & LRT stesen
    Universiti
    220 m • 3 min
  • 5
    MRT & LRT - 5
    Menunggu untuk MRT & LRT
    5
    Gombak
  • 6
    Menaiki MRT & LRT ke stesen
    Menaiki MRT & LRT ke stesen
    KL Sentral
    8 min
  • 7
    Keretapi - 6
    Menunggu untuk keretapi
    6
    KLIA T1 and KLIA T2
  • 8
    Menaiki keretapi ke stesen
    Menaiki keretapi ke stesen
    KLIA T1
    28 min
  • 9
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    KLIA Terminal 1 Bus Station @ Block C (Sp355/Sp356)
    290 m • 4 min
  • 10
    Bas - N57N57
    Menunggu untuk bas
    N57
    Nilai Sentral
  • 11
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Terminal Nilai Sentral
    54 min
  • 12
    Bas - N52N52
    Menunggu untuk bas
    N52
    Terminal 1 Seremban
  • 13
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Terminal 1 Seremban
    50 min
  • 14
    Bas - N56N56
    Menunggu untuk bas
    N56
    Politeknik Nilai
  • 15
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Pondok Polis Sendayan
    36 min
  • 16
    Berjalan ke Bandar Sri Sendayan
    Berjalan ke
    Bandar Sri Sendayan
    1.93 km • 25 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Kuala Lumpur.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari Perpustakaan Universiti Malaya (Opp) (Kl1109) ke Bandar Sri Sendayan

Jarak antara Perpustakaan Universiti Malaya (Opp) (Kl1109), Seremban dan Bandar Sri Sendayan, Seremban adalah dianggarkan dalam 138.78 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 295 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari Perpustakaan Universiti Malaya (Opp) (Kl1109) ke Bandar Sri Sendayan dengan menggunakan MRT & LRT, bas dan keretapi. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Seremban - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Mrt & LRT, Bas Dan Keretapi dari Perpustakaan Universiti Malaya (Opp) (Kl1109) ke Bandar Sri Sendayan

Untuk menyemak jadual MRT & LRT, bas dan keretapi dari Perpustakaan Universiti Malaya (Opp) (Kl1109) ke Bandar Sri Sendayan menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (Perpustakaan Universiti Malaya (Opp) (Kl1109)) dan destinasi (Bandar Sri Sendayan anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan MRT & LRT, bas dan keretapi yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap MRT & LRT, bas dan keretapi, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual MRT & LRT, bas dan keretapi terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Bandar Sri Sendayan dari Perpustakaan Universiti Malaya (Opp) (Kl1109)

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 295 minit, dan Laluan bas T789, Laluan MRT & LRT 5, Laluan keretapi 6, Laluan bas N57, Laluan bas N52, Laluan bas N56

  • Adakah laluan bas terus dari Perpustakaan Universiti Malaya (Opp) (Kl1109) dan Bandar Sri Sendayan ?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 4 laluan bas, Satu laluan MRT & LRT dan Satu laluan keretapi. Anggaran masa perjalanan adalah 4 jam 55 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi perjalanan dari Perpustakaan Universiti Malaya (Opp) (Kl1109) ke Bandar Sri Sendayan?

    Laluan Bas T789 bermula dari stesen Flat Pkns Kerinchi/Kl Gateway yang berdekatan Perpustakaan Universiti Malaya (Opp) (Kl1109) di Kuala Lumpur ke stesen Universiti. Dari sana anda perlulah mengambil Satu laluan bas, Satu laluan MRT & LRT dan Satu laluan keretapi sehingga stesen Universiti berdekatan Bandar Sri Sendayan di Seremban

  • Berapa lama untuk perjalanan dari Perpustakaan Universiti Malaya (Opp) (Kl1109) ke Bandar Sri Sendayan dengan bas, MRT & LRT dan keretapi?

    Anggaran masa untuk perjalanan dari Perpustakaan Universiti Malaya (Opp) (Kl1109) di Kuala Lumpur dan Bandar Sri Sendayan di Seremban dengan bas, MRT & LRT dan keretapi adalah lebih kurang 4 jam 55 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdakatan Perpustakaan Universiti Malaya (Opp) (Kl1109) untuk ke Bandar Sri Sendayan?

    Naik bas T789 dari berhenti Flat Pkns Kerinchi/Kl Gateway berdakatan Perpustakaan Universiti Malaya (Opp) (Kl1109) di Kuala Lumpur.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari Perpustakaan Universiti Malaya (Opp) (Kl1109) ke Bandar Sri Sendayan?

    Turun dari bas di berhenti Universiti, dimana paling dekat dengan Bandar Sri Sendayan di Seremban.