Melangkau ke kandungan

Macam mana untuk pergi ke Pusing dari SMK Anderson dengan bas?

Dari SMK Anderson ke Pusing dengan bas

Untuk ke Pusing di Kinta dari SMK Anderson, Mengambil bas A100 dari Hospital Raja Permaisuri Bainun stesen ke Medan Kidd Bus Station stesen. Lepas itu Mengambil bas 46 dari Medan Kidd Bus Station stesen ke SK Pusing stesen. Anggaran masa untuk perjalanan ini adalah 56 min. Jadual bas dari SMK Anderson mungkin berubah. Kami mengesyorkan anda menyemak jadual bas yang dikemas kini ke Pusing pada aplikasi Moovit.

56min
Berjalan kaki ke bas stesen
Bas - A100A100
Bas - 4646
Berjalan ke Pusing
Bertolak dari Hospital Raja Permaisuri Bainun

langkah demi langkah

  • 1
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Berjalan kaki ke bas stesen
    Hospital Raja Permaisuri Bainun
    450 m • 6 min
  • 2
    Bas - A100A100
    Menunggu untuk bas
    A100
    Bandaraya Ipoh Feeder
  • 3
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    Medan Kidd Bus Station
    9 min
  • 4
    Bas - 4646
    Menunggu untuk bas
    46
    Seri Manjung
  • 5
    Menaiki bas ke stesen
    Menaiki bas ke stesen
    SK Pusing
    35 min
  • 6
    Berjalan ke Pusing
    Berjalan ke
    Pusing
    Jalan Pusing
    230 m • 3 min
*Berdasarkan masa trafik pada 8 pagi
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Bandaraya Ipoh.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi

Panduan halatuju dengan pengangkutan awam dari SMK Anderson ke Pusing

Jarak antara SMK Anderson, Kinta dan Pusing, Kinta adalah dianggarkan dalam 18.29 km, dimana biasanya boleh sampai dalam 56 min. Moovit akan tunjukkan panduan halatuju dari SMK Anderson ke Pusing dengan menggunakan bas. Tidak kira apa jua pilihan mod anda untuk berulang-alik di Kinta - anda sentiasa mempunyai pilihan yang banyak.

Jadual Bas dari SMK Anderson ke Pusing

Untuk menyemak jadual bas dari SMK Anderson ke Pusing menggunakan aplikasi Moovit, muat turun dan buka aplikasi pada telefon pintar anda terlebih dahulu. Masukkan titik permulaan (SMK Anderson) dan destinasi (Pusing anda, kemudian pilih tarikh dan masa perjalanan yang diingini. Moovit akan menunjukkan semua laluan bas yang tersedia, anggaran masa perjalanan dan sebarang pemindahan yang diperlukan. Anda boleh melihat masa berlepas dan ketibaan terperinci untuk setiap bas, serta kemas kini masa nyata untuk kelewatan atau perubahan. Gunakan maklumat ini untuk merancang perjalanan anda dan sentiasa mengikuti jadual bas terkini.

Soalan & Jawapan

  • Cara-cara paling cepat untuk ke Pusing dari SMK Anderson

    Laluan paling pantas mengambil lebih kurang 56 minit, dan Laluan bas A100, Laluan bas 46

  • Adakah laluan bas terus dari SMK Anderson ke Pusing di Kinta?

    Tidak, anda hanya perlu mengambil 2 laluan bas. Anggaran masa perjalanan adalah 56 min.

  • Laluan bas manakah yang meliputi SMK Anderson ke Pusing di Kinta

    Laluan Bas A100 bermula dari stesen Hospital Raja Permaisuri Bainun yang berdekatan SMK Anderson ke stesen Medan Kidd Bus Station. Dari sana anda perlu mengambil Satu laluan bas sehingga stesen Medan Kidd Bus Station yang berdekatan Pusing di Kinta

  • Berapa lama untuk perjalanan dari SMK Anderson ke Pusing di Kinta dengan bas

    Anggaran masa perjalanan dari SMK Anderson dan Pusing di Kinta dengan bas adalah lebih kurang 56 min.

  • Dimana saya patut naik bas berdekatan SMK Anderson untuk ke Pusing di Kinta?

    Naik bas A100 dari berhenti Hospital Raja Permaisuri Bainun berdakatan SMK Anderson di Kinta.

  • Dimana saya patut turun dari bas apabila dalam perjalana dari SMK Anderson ke Pusing di Kinta?

    Turun dari bas di berhenti Medan Kidd Bus Station, dimana paling dekat dengan Pusing di Kinta.