Melangkau ke kandungan

Bagaimana untuk pergi ke Bendahari di Kedah menggunakan Bas?

Panduan halatuju ke Bendahari, Kedah, dengan pengangkutan awam

Laluan-laluan berikut melalui Bendahari

Soalan & Jawapan

  • Laluan Bas yang mana berhenti berdekatan dengan Bendahari?

    Laluan Bas ini berhenti berhampiran dengan Bendahari: 603.

    Maklumat lanjut
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi
Dapatkan di Google Play Muat-turun di App Store

Pengangkutan awam di Kedah ke Bendahari

Pernahkah anda tertanya-tanya macam mana nak pergi ke Bendahari di Kedah, Malaysia? Moovit membantu anda dapatkan cara terunggul untuk ke Bendahari dengan panduan langkah demi langkah dari stesen dan hentian pengangkutan awam terdekat.

Moovit menyediakan peta percuma dan navigasi nyata di bandar anda. Semak jadual waktu, laluan, dan dapat tahu mana diambil untuk pergi ke Bendahari.

Anda boleh pergi ke Bendahari dengan menggunakan Bas. Itu adalah laluan-laluan yang menpunyai hentian-hentian yang berdekatan. Bas: 603

Ingin tahu jika terdapat laluan yang berlainan yang membolehkan anda untuk sampai ke destinasi lebih awal? Moovit membantu anda mencari laluan atau masa alternatif. Dapatkan halatuju dari dan ke Bendahari dengan lebih senang daripada aplikasi atau laman sesawang Moovit.

Kita memastikan perjalanan lebih senang ke Bendahari, inilah sebab kenapa melebihi 930 juta pengguna termasuklah pengguna-pengguna di Kedah, mempecayai Moovit sebagai aplikasi pengangkutan awam terunggul. Anda tidak perlu muat-turun aplikasi-aplikasi berbeza untuk rel dan bas. Moovit adalah aplikasi integrasi pengangkutan awam yang membantu anda mencari masa bas dan rel yang terunggul.

Bendahari, Kedah
Pergi ke Bendahari adalah lebuh senang dengan app!