Bagaimana untuk pergi ke Chinese Taipei School (Kuala Lumpur) di Klang menggunakan Bas?

Mula
Tamat
Cari
Chinese Taipei School (Kuala Lumpur), Klang, Kuala Lumpur Imej-imej tertakluk kepada hak cipta Ketahui lebih lanjut di Wikipedia

Panduan halatuju ke Chinese Taipei School (Kuala Lumpur), Klang, dengan pengangkutan awam

Laluan-laluan berikut melalui Chinese Taipei School (Kuala Lumpur)

Soalan & Jawapan

Apakah stesen terdekat untuk ke Chinese Taipei School (Kuala Lumpur)?

Stesen terdekat untuk ke Chinese Taipei School (Kuala Lumpur) adalah:

  • Chinese Taipei School Kuala Lumpur adalah 36 meter jauh, 2 min dengan berjalan kaki.
  • Shah Alam Buddhist Society adalah 155 meter jauh, 3 min dengan berjalan kaki.

Laluan Bas yang mana berhenti berdekatan dengan Chinese Taipei School (Kuala Lumpur)?

Laluan Bas ini berhenti berhampiran dengan Chinese Taipei School (Kuala Lumpur): SA06, T756.

Chinese Taipei School (Kuala Lumpur), Klang, Kuala Lumpur Imej-imej tertakluk kepada hak cipta Ketahui lebih lanjut di Wikipedia
Moovit adalah app pengakutan #1.
Menyokong lebih dari 3000+ buah bandar di dalam 96+ negara di seluruh dunia!
Google Play badge AppStore badge

Pengangkutan awam di Klang ke Chinese Taipei School (Kuala Lumpur)

Pernahkah anda tertanya-tanya macam mana nak pergi ke Chinese Taipei School (Kuala Lumpur) di Klang, Malaysia? Moovit membantu anda dapatkan cara terunggul untuk ke Chinese Taipei School (Kuala Lumpur) dengan panduan langkah demi langkah dari stesen dan hentian pengangkutan awam terdekat.

Moovit menyediakan peta percuma dan navigasi nyata di bandar anda. Semak jadual waktu, laluan, dan dapat tahu mana diambil untuk pergi ke Chinese Taipei School (Kuala Lumpur).

Sedang cari stesen atau hentian terdekat untuk ke Chinese Taipei School (Kuala Lumpur)? Lihatlah senarai hentian-hentian terdekat dengan destinasi anda: Chinese Taipei School Kuala Lumpur; Shah Alam Buddhist Society.

Anda boleh pergi ke Chinese Taipei School (Kuala Lumpur) dengan menggunakan Bas. Itu adalah laluan-laluan yang menpunyai hentian-hentian yang berdekatan. Bas: SA06, T756

Ingin tahu jika terdapat laluan yang berlainan yang membolehkan anda untuk sampai ke destinasi lebih awal? Moovit membantu anda mencari laluan atau masa alternatif. Dapatkan halatuju dari dan ke Chinese Taipei School (Kuala Lumpur) dengan lebih senang daripada aplikasi atau laman sesawang Moovit.

Kita memastikan perjalanan lebih senang ke Chinese Taipei School (Kuala Lumpur), inilah sebab kenapa melebihi 680 juta pengguna termasuklah pengguna-pengguna di Klang, mempecayai Moovit sebagai aplikasi pengangkutan awam terunggul. Anda tidak perlu muat-turun aplikasi-aplikasi berbeza untuk rel dan bas. Moovit adalah aplikasi integrasi pengangkutan awam yang membantu anda mencari masa bas dan rel yang terunggul.

Chinese Taipei School (Kuala Lumpur), Klang
Chinese Taipei School (Kuala Lumpur), Klang Chinese Taipei School Kuala Lumpur (CTSKL, traditional Chinese: 吉隆坡臺灣學校; simplified Chinese: 吉隆坡台湾学校 - Former Chinese name: 吉隆坡中華台北學校; 吉隆坡中华台北学校) is a Taiwanese (Republic of China) international school in Shah Alam, Selangor, Malaysia.It was established on 13 April 1992, and includes dormitory facilities. The school provides English and Malay classes.It serves levels kindergarten through senior high school.As of 2016 it has 35 teachers, 115 ROC national students, and 135 students of other nationalities.
Bagaimana untuk pergi ke Chinese Taipei School (Kuala Lumpur) dengan pengangkutan awam - Tentang tempat tersebut
Imej-imej tertakluk kepada hak cipta Ketahui lebih lanjut di Wikipedia
Pergi ke Chinese Taipei School (Kuala Lumpur) adalah lebuh senang dengan app!