Halatuju ke stesen Drag Me To Hell, Kuala Lumpur dengan menggunakan pengangkutan awam
Laluan-laluan berikut melalui Drag Me To Hell
Cara untuk ke stesen Drag Me To Hell dengan menggunakan bas
Klik pada laluan bas untuk lihat panduan langkah demi langkah dengan peta, masa ketibaan nyata dan jadual waktu terkini
Cara untuk ke stesen Drag Me To Hell dengan menggunakan keretapi
Klik pada laluan keretapi untuk lihat panduan langkah demi langkah dengan peta, masa ketibaan nyata dan jadual waktu terkini
Cara untuk ke stesen Drag Me To Hell dengan menggunakan MRT & LRT
Klik pada laluan MRT & LRT untuk lihat panduan langkah demi langkah dengan peta, masa ketibaan nyata dan jadual waktu terkini
Hentian-Hentianbas berdekatan dengan Drag Me To Hell di Kuala Lumpur
- Depoh Bas MRT Jinjang (Kl2481), 6 minit berjalan kaki,
- Pejabat DBKL Kepong (Opp) (Kl479), 7 minit berjalan kaki,
- Jinjang Chinese Memorial Center (Kl478), 9 minit berjalan kaki,
- Taman Pusat Kepong (Utara) (Kl2480), 10 minit berjalan kaki,
- Taman Pusat Kepong (Utara) (Kl1881), 11 minit berjalan kaki,
- Perumahan Jinjang Selatan (Kl2486), 12 minit berjalan kaki,
StesenMRT & LRT berdekatan dengan Drag Me To Hell di Kuala Lumpur
- Sri Delima, 15 minit berjalan kaki,
Stesenkeretapi berdekatan dengan Drag Me To Hell di Kuala Lumpur
- Kampung Batu, 28 minit berjalan kaki,
Laluan bas yang ke stesen Drag Me To Hell di Kuala Lumpur
- T117, MRT Jinjang ↺ Taman Sri Segambut,
- GOKL-12-(CREAM), Taman Fadason ↺ MRT Sri Delima,
- 100, Hab Lebuh Pudu ⇌ Kuala Selangor,
- 103, Hab Lebuh Pudu ⇌ Damansara Damai,
- 104, Hab Lebuh Pudu ⇌ Wangsa Permai,
- 120, Hab Lebuh Pudu,
- GOKL-13-(MAGENTA), MRT Jinjang ↺ Matrade,
- 191, Chow Kit,
- T118, MRT Sri Delima ↺ Taman Kok Doh,
Apakah stesen terdekat untuk ke Drag Me To Hell?
Stesen terdekat untuk ke Drag Me To Hell adalah:
- Depoh Bas MRT Jinjang (Kl2481) adalah 428 meter jauh, 6 min dengan berjalan kaki.
- Pejabat DBKL Kepong (Opp) (Kl479) adalah 511 meter jauh, 7 min dengan berjalan kaki.
- Jinjang Chinese Memorial Center (Kl478) adalah 665 meter jauh, 9 min dengan berjalan kaki.
- Taman Pusat Kepong (Utara) (Kl2480) adalah 755 meter jauh, 10 min dengan berjalan kaki.
- Taman Pusat Kepong (Utara) (Kl1881) adalah 826 meter jauh, 11 min dengan berjalan kaki.
- Perumahan Jinjang Selatan (Kl2486) adalah 858 meter jauh, 12 min dengan berjalan kaki.
- Sri Delima adalah 1162 meter jauh, 15 min dengan berjalan kaki.
- Kampung Batu adalah 2172 meter jauh, 28 min dengan berjalan kaki.
Laluan bas yang mana berhenti berdekatan dengan Drag Me To Hell?
Laluan bas ini berhenti berhampiran dengan Drag Me To Hell: 100, 103, 120.
Laluan keretapi yang mana berhenti berdekatan dengan Drag Me To Hell?
Laluan keretapi ini berhenti berhampiran dengan Drag Me To Hell: 1, 2.
Laluan MRT & LRT mana berhenti berdekatan dengan Drag Me To Hell?
12 (Kwasa Damansara)
stesen MRT & LRT manaka yang terdekat dengan Drag Me To Hell di Kuala Lumpur?
stesen MRT & LRT terdekat ke Drag Me To Hell di Kuala Lumpur adalah Sri Delima. Ia adalah 15 min berjalan-kaki daripadanya
stesen keretapi manaka yang terdekat dengan Drag Me To Hell di Kuala Lumpur?
stesen keretapi terdekat ke Drag Me To Hell di Kuala Lumpur adalah Kampung Batu. Ia adalah 28 min berjalan-kaki daripadanya
berhenti bas manaka yang terdekat dengan Drag Me To Hell di Kuala Lumpur?
berhenti bas terdekat ke Drag Me To Hell di Kuala Lumpur adalah Depoh Bas MRT Jinjang (Kl2481). Ia adalah 6 min berjalan-kaki daripadanya
Bila perjalanan pertama MRT & LRT ke Drag Me To Hell di Kuala Lumpur?
12 adalah MRT & LRT ke Drag Me To Hell terakhir di Kuala Lumpur. Ia berhenti berdekatan pada 06.20
Bilakah perjalanan terakhir MRT & LRT ke Drag Me To Hell di Kuala Lumpur?
12 adalah MRT & LRT ke Drag Me To Hell terakhir di Kuala Lumpur. Ia berhenti berdekatan pada 00.12
Bila perjalanan pertama keretapi ke Drag Me To Hell di Kuala Lumpur?
1 adalah keretapi ke Drag Me To Hell terakhir di Kuala Lumpur. Ia berhenti berdekatan pada 06.06
Bilakah perjalanan terakhir keretapi ke Drag Me To Hell di Kuala Lumpur?
1 adalah keretapi ke Drag Me To Hell terakhir di Kuala Lumpur. Ia berhenti berdekatan pada 23.42
Bila perjalanan pertama bas ke Drag Me To Hell di Kuala Lumpur?
120 adalah bas ke Drag Me To Hell terakhir di Kuala Lumpur. Ia berhenti berdekatan pada 05.36
Bilakah perjalanan terakhir bas ke Drag Me To Hell di Kuala Lumpur?
103 adalah bas ke Drag Me To Hell terakhir di Kuala Lumpur. Ia berhenti berdekatan pada 00.06
Lihat Drag Me To Hell, Kuala Lumpur, di peta
Pengangkutan awam di Kuala Lumpur ke Drag Me To Hell
Pernahkah anda tertanya-tanya macam mana nak pergi ke Drag Me To Hell di Kuala Lumpur, Malaysia? Moovit membantu anda dapatkan cara terunggul untuk ke Drag Me To Hell dengan panduan langkah demi langkah dari stesen dan hentian pengangkutan awam terdekat.
Moovit menyediakan peta percuma dan navigasi nyata di bandar anda. Semak jadual waktu, laluan, dan dapat tahu mana diambil untuk pergi ke Drag Me To Hell.
Sedang cari stesen atau hentian terdekat untuk ke Drag Me To Hell? Lihatlah senarai hentian-hentian terdekat dengan destinasi anda: Depoh Bas MRT Jinjang (Kl2481); Pejabat DBKL Kepong (Opp) (Kl479); Jinjang Chinese Memorial Center (Kl478); Taman Pusat Kepong (Utara) (Kl2480); Taman Pusat Kepong (Utara) (Kl1881); Perumahan Jinjang Selatan (Kl2486); Sri Delima; Kampung Batu.
Bas: 100, 103, 120, T117, GOKL-12-(CREAM), 104, GOKL-13-(MAGENTA).Keretapi: 1, 2.MRT & LRT: 12.
Ingin tahu jika terdapat laluan yang berlainan yang membolehkan anda untuk sampai ke destinasi lebih awal? Moovit membantu anda mencari laluan atau masa alternatif. Dapatkan halatuju dari dan ke Drag Me To Hell dengan lebih senang daripada aplikasi atau laman sesawang Moovit.
Kita memastikan perjalanan lebih senang ke Drag Me To Hell, inilah sebab kenapa melebihi 1.5 juta pengguna termasuklah pengguna-pengguna di Kuala Lumpur, mempecayai Moovit sebagai aplikasi pengangkutan awam terunggul. Anda tidak perlu muat-turun aplikasi-aplikasi berbeza untuk rel dan bas. Moovit adalah aplikasi integrasi pengangkutan awam yang membantu anda mencari masa bas dan rel yang terunggul.
Maklumat kos & tambang bas, MRT & LRT dan keretapi untuk perjalanan ke Drag Me To Hell, sila semak di dalam aplikasi Moovit.
Gunakan aplikasi untuk navigasi ke tempat-tempat popular termasuklah lapangan terbang, hospital, stadium, kedai runcit, gedung membeli-belah, kafe, sekolah, kolej, dan universiti.
Drag Me To Hell alamat: Jalan Drag Me To Hell, Kos Sederhana Apt Tmn Jinjang, 52000 Batu, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur di Kuala Lumpur
Lokasi tarikan berdekatan dengan Drag Me To Hell (Kuala Lumpur)
Cara-cara untuk ke lokasi popular di Kuala Lumpur dengan pengangkutan awam
Lawati di sekitar Kuala Lumpur dengan pengangkutan awam!!
Melancong di sekitar Kuala Lumpur bukanlah suatu perkara yang mudah. Ikuti panduan langkah demi langkah semasa anda melawat ke mana-mana pusat tarikan, jalan atau stesen pengangkutan awam yang utama. Lihat jadual bas dan kereta api, masa ketibaan, makluman perkhidmatan dan laluan yang terperinci pada peta, supaya anda tahu bagaimana untuk sampai ke mana sahaja destinasi di Kuala Lumpur.
Semasa mengembara ke mana-mana destinasi di sekitar Kuala Lumpur gunakan Panduan Nyata Moovit secara langsung dengan Pemberitahuan Masa Turun untuk ketahui di mana dan berapa jauh anda perlu berjalan, berapa lama perlu menunggu untuk laluan anda, dan berapa banyak baki perhentian yang tinggal. Moovit akan memberi makluman kepada anda apabila tiba masanya untuk turun - jadi anda tidak perlu sentiasa menyemak semula sama ada anda perlu turun di perhentian seterusnya.
Ingin tahu cara-cara menggunakan pengangkutan awan di Kuala Lumpur atau cara pembayaran untuk pengangkutan awam di Kuala Lumpur? Aplikasi pengangkutan awam Moovit membolehkan anda ke mana-mana saja dengan pengangkutan awam dengan kos yang minima. Ia merangkumi maklumat tambang pengangkutan awam, tiket, dan kos. Sedang cari peta pengangkutan awam Kuala Lumpur? Aplikasi pengangkutan awam Moovit mempunyai semua hentian Bas, Keretapi, MRT & LRT, Monorel, Feri dan Kereta kabel di Kuala Lumpur pada peta interaktif.
Kuala Lumpur mempunyai 6 jenis transit, termasuklah: Bas, Keretapi, MRT & LRT, Monorel, Feri dan Kereta kabel yang diusahakan oleh Express Rail Link - ERL, rapidKL, GOKL City Bus, Smart Selangor, PJ City Bus, Nadiputra (Operated by RapidKL), Causeway Link (Handal Indah Sdn Bhd), Free Shuttle Service, Airport Coach Sdn Bhd, Universiti Malaya, Wawasan Sutera, BAS.MY Seremban (operated by KR Travel & Tours), Keretapi Tanah Melayu - KTM, rapidKL MRT dan SkyBus dan lain-lain