Melangkau ke kandungan

Bagaimana untuk pergi ke Kampung Sungai Muda di Kedah menggunakan Bas atau Feri?

Panduan halatuju ke Kampung Sungai Muda, Kedah, dengan pengangkutan awam

Laluan-laluan berikut melalui Kampung Sungai Muda

Soalan & Jawapan

  • Laluan Bas yang mana berhenti berdekatan dengan Kampung Sungai Muda?

    Laluan Bas ini berhenti berhampiran dengan Kampung Sungai Muda: 603.

    Maklumat lanjut
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi
Dapatkan di Google Play Muat-turun di App Store

Pengangkutan awam di Kedah ke Kampung Sungai Muda

Pernahkah anda tertanya-tanya macam mana nak pergi ke Kampung Sungai Muda di Kedah, Malaysia? Moovit membantu anda dapatkan cara terunggul untuk ke Kampung Sungai Muda dengan panduan langkah demi langkah dari stesen dan hentian pengangkutan awam terdekat.

Moovit menyediakan peta percuma dan navigasi nyata di bandar anda. Semak jadual waktu, laluan, dan dapat tahu mana diambil untuk pergi ke Kampung Sungai Muda.

Anda boleh pergi ke Kampung Sungai Muda dengan menggunakan Bas atau Feri. Itu adalah laluan-laluan yang menpunyai hentian-hentian yang berdekatan. Bas: 603

Ingin tahu jika terdapat laluan yang berlainan yang membolehkan anda untuk sampai ke destinasi lebih awal? Moovit membantu anda mencari laluan atau masa alternatif. Dapatkan halatuju dari dan ke Kampung Sungai Muda dengan lebih senang daripada aplikasi atau laman sesawang Moovit.

Kita memastikan perjalanan lebih senang ke Kampung Sungai Muda, inilah sebab kenapa melebihi 930 juta pengguna termasuklah pengguna-pengguna di Kedah, mempecayai Moovit sebagai aplikasi pengangkutan awam terunggul. Anda tidak perlu muat-turun aplikasi-aplikasi berbeza untuk rel dan bas. Moovit adalah aplikasi integrasi pengangkutan awam yang membantu anda mencari masa bas dan rel yang terunggul.

Kampung Sungai Muda, Kedah
Pergi ke Kampung Sungai Muda adalah lebuh senang dengan app!