Melangkau ke kandungan

Bagaimana untuk pergi ke Kampung Tepi Sungai di Kedah menggunakan Bas atau Feri?

Panduan halatuju ke Kampung Tepi Sungai, Kedah, dengan pengangkutan awam

Laluan-laluan berikut melalui Kampung Tepi Sungai

Soalan & Jawapan

  • Laluan Bas yang mana berhenti berdekatan dengan Kampung Tepi Sungai?

    Laluan Bas ini berhenti berhampiran dengan Kampung Tepi Sungai: 603, FREE.

    Maklumat lanjut
Aplikasi Mobiliti Bandar Paling Popular di Penang.
Semua pilihan mobiliti bandar di dalam satu applikasi
Dapatkan di Google Play Muat-turun di App Store

Pengangkutan awam di Kedah ke Kampung Tepi Sungai

Pernahkah anda tertanya-tanya macam mana nak pergi ke Kampung Tepi Sungai di Kedah, Malaysia? Moovit membantu anda dapatkan cara terunggul untuk ke Kampung Tepi Sungai dengan panduan langkah demi langkah dari stesen dan hentian pengangkutan awam terdekat.

Moovit menyediakan peta percuma dan navigasi nyata di bandar anda. Semak jadual waktu, laluan, dan dapat tahu mana diambil untuk pergi ke Kampung Tepi Sungai.

Anda boleh pergi ke Kampung Tepi Sungai dengan menggunakan Bas atau Feri. Itu adalah laluan-laluan yang menpunyai hentian-hentian yang berdekatan. Bas: 603, FREE

Ingin tahu jika terdapat laluan yang berlainan yang membolehkan anda untuk sampai ke destinasi lebih awal? Moovit membantu anda mencari laluan atau masa alternatif. Dapatkan halatuju dari dan ke Kampung Tepi Sungai dengan lebih senang daripada aplikasi atau laman sesawang Moovit.

Kita memastikan perjalanan lebih senang ke Kampung Tepi Sungai, inilah sebab kenapa melebihi 930 juta pengguna termasuklah pengguna-pengguna di Kedah, mempecayai Moovit sebagai aplikasi pengangkutan awam terunggul. Anda tidak perlu muat-turun aplikasi-aplikasi berbeza untuk rel dan bas. Moovit adalah aplikasi integrasi pengangkutan awam yang membantu anda mencari masa bas dan rel yang terunggul.

Kampung Tepi Sungai, Kedah
Pergi ke Kampung Tepi Sungai adalah lebuh senang dengan app!