Panduan halatuju ke Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing), Petaling Jaya, dengan pengangkutan awam
Laluan-laluan berikut melalui Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing)
Macam mana untuk pergi Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing) dengan bas?
Klik pada laluan bas untuk lihat panduan langkah demi langkah dengan peta, masa ketibaan nyata dan jadual waktu terkini
Macam mana untuk pergi Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing) dengan MRT & LRT?
Klik pada laluan MRT & LRT untuk lihat panduan langkah demi langkah dengan peta, masa ketibaan nyata dan jadual waktu terkini
Hentian-Hentianbas berdekatan dengan Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing) di Petaling Jaya
- Hentian Bandar Utama, 5 minit berjalan kaki,
- 1 Utama Bus Terminal, 6 minit berjalan kaki,
- Bandar Utama (Opp), 7 minit berjalan kaki,
- First Avenue, 7 minit berjalan kaki,
- 1powerhouse, 9 minit berjalan kaki,
- Perumahan Burhanuddin Helmi 2 (Timur), 22 minit berjalan kaki,
StesenMRT & LRT berdekatan dengan Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing) di Petaling Jaya
- Surian, 33 minit berjalan kaki,
Laluan-laluan bas ke Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing) di Petaling Jaya
- PJ05, Bandar Utama ~ Stesen LRT Taman Bahagia,
- PJ06, Bandar Utama ~ Damansara Damai,
- 506, Putrajaya Sentral ~ Bandar Utama,
- 801, Bandar Utama ~ Metro Prima,
- 802, Stesen LRT Kelana Jaya ~ Kota Damansara,
- T809, MRT Mutiara Damansara - Damansara Perdana,
- 780, Pasar Seni (Platform D1 - D6),
- T812, MRT Bandar Utama - Taman Tun Dr Ismail (North) / Kg Sg Penchala,
- T811, MRT Bandar Utama - Mutiara Tropicana,
- T814, MRT TTDI - TTDI,
Apakah stesen terdekat untuk ke Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing)?
Stesen terdekat untuk ke Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing) adalah:
- Hentian Bandar Utama adalah 360 meter jauh, 5 min dengan berjalan kaki.
- 1 Utama Bus Terminal adalah 410 meter jauh, 6 min dengan berjalan kaki.
- Bandar Utama (Opp) adalah 484 meter jauh, 7 min dengan berjalan kaki.
- First Avenue adalah 512 meter jauh, 7 min dengan berjalan kaki.
- 1powerhouse adalah 671 meter jauh, 9 min dengan berjalan kaki.
- Perumahan Burhanuddin Helmi 2 (Timur) adalah 1704 meter jauh, 22 min dengan berjalan kaki.
- Surian adalah 2583 meter jauh, 33 min dengan berjalan kaki.
Laluan bas yang mana berhenti berdekatan dengan Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing)?
Laluan bas ini berhenti berhampiran dengan Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing): 780, PJ06.
Laluan MRT & LRT mana berhenti berdekatan dengan Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing)?
9 (Kwasa Damansara)
stesen bas manaka yang terdekat dengan Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing) di Petaling Jaya?
stesen bas terdekat ke Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing) di Petaling Jaya adalah Hentian Bandar Utama. Ia adalah 5 min berjalan-kaki daripadanya
Bila perjalanan pertama MRT & LRT ke Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing) di Petaling Jaya?
9 adalah MRT & LRT ke Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing) terakhir di Petaling Jaya. Ia berhenti berdekatan pada 06.00
Bilakah perjalanan terakhir MRT & LRT ke Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing) di Petaling Jaya?
9 adalah MRT & LRT ke Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing) terakhir di Petaling Jaya. Ia berhenti berdekatan pada 00.06
Bila perjalanan pertama bas ke Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing) di Petaling Jaya?
801 adalah bas ke Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing) terakhir di Petaling Jaya. Ia berhenti berdekatan pada 06.00
Bilakah perjalanan terakhir bas ke Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing) di Petaling Jaya?
801 adalah bas ke Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing) terakhir di Petaling Jaya. Ia berhenti berdekatan pada 01.15
Lihat Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing), Petaling Jaya, di peta
Pengangkutan awam di Petaling Jaya ke Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing)
Pernahkah anda tertanya-tanya macam mana nak pergi ke Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing) di Petaling Jaya? Moovit membantu anda dapatkan cara terunggul untuk ke Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing) dengan panduan langkah demi langkah dari stesen dan hentian pengangkutan awam terdekat.
Moovit menyediakan peta percuma dan navigasi nyata di bandar anda. Semak jadual waktu, laluan, dan dapat tahu mana diambil untuk pergi ke Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing).
Sedang cari stesen atau hentian terdekat untuk ke Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing)? Lihatlah senarai hentian-hentian terdekat dengan destinasi anda: Hentian Bandar Utama; 1 Utama Bus Terminal; Bandar Utama (Opp); First Avenue; 1powerhouse; Perumahan Burhanuddin Helmi 2 (Timur); Surian.
Bas: 780, PJ06, PJ05, 506, 801, 802, T809, T812, T811.MRT & LRT: 9.
Ingin tahu jika terdapat laluan yang berlainan yang membolehkan anda untuk sampai ke destinasi lebih awal? Moovit membantu anda mencari laluan atau masa alternatif. Dapatkan halatuju dari dan ke Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing) dengan lebih senang daripada aplikasi atau laman sesawang Moovit.
Kita memastikan perjalanan lebih senang ke Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing), inilah sebab kenapa melebihi 1.5 juta pengguna termasuklah pengguna-pengguna di Petaling Jaya, mempecayai Moovit sebagai aplikasi pengangkutan awam terunggul. Anda tidak perlu muat-turun aplikasi-aplikasi berbeza untuk rel dan bas. Moovit adalah aplikasi integrasi pengangkutan awam yang membantu anda mencari masa bas dan rel yang terunggul.
Maklumat kos & tambang bas, MRT & LRT dan keretapi untuk perjalanan ke Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing), sila semak di dalam aplikasi Moovit.
Gunakan aplikasi untuk navigasi ke tempat-tempat popular termasuklah lapangan terbang, hospital, stadium, kedai runcit, gedung membeli-belah, kafe, sekolah, kolej, dan universiti.
Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing) alamat: Jalan 1-Utama Concourse (Old Wing) di Petaling Jaya
Lokasi tarikan berdekatan dengan Kinohimitsu 1-Utama Concourse Event (Old Wing) (Petaling Jaya)
Cara-cara untuk ke lokasi popular di Kuala Lumpur dengan pengangkutan awam
Lawati di sekitar Petaling Jaya dengan pengangkutan awam!!
Melancong di sekitar Petaling Jaya bukanlah suatu perkara yang mudah. Ikuti panduan langkah demi langkah semasa anda melawat ke mana-mana pusat tarikan, jalan atau stesen pengangkutan awam yang utama. Lihat jadual bas dan kereta api, masa ketibaan, makluman perkhidmatan dan laluan yang terperinci pada peta, supaya anda tahu bagaimana untuk sampai ke mana sahaja destinasi di Petaling Jaya.
Semasa mengembara ke mana-mana destinasi di sekitar Petaling Jaya gunakan Panduan Nyata Moovit secara langsung dengan Pemberitahuan Masa Turun untuk ketahui di mana dan berapa jauh anda perlu berjalan, berapa lama perlu menunggu untuk laluan anda, dan berapa banyak baki perhentian yang tinggal. Moovit akan memberi makluman kepada anda apabila tiba masanya untuk turun - jadi anda tidak perlu sentiasa menyemak semula sama ada anda perlu turun di perhentian seterusnya.
Ingin tahu cara-cara menggunakan pengangkutan awan di Petaling Jaya atau cara pembayaran untuk pengangkutan awam di Petaling Jaya? Aplikasi pengangkutan awam Moovit membolehkan anda ke mana-mana saja dengan pengangkutan awam dengan kos yang minima. Ia merangkumi maklumat tambang pengangkutan awam, tiket, dan kos. Sedang cari peta pengangkutan awam Petaling Jaya? Aplikasi pengangkutan awam Moovit mempunyai semua hentian Bas, Keretapi, MRT & LRT, Monorel, Feri dan Kereta kabel di Petaling Jaya pada peta interaktif.
Kuala Lumpur mempunyai 6 jenis transit, termasuklah: Bas, Keretapi, MRT & LRT, Monorel, Feri dan Kereta kabel yang diusahakan oleh rapidKL, rapidKL MRT, Express Rail Link - ERL, Keretapi Tanah Melayu, rapidKL BRT, RapidKL Bus, MRT Feeder Bus (Operated by RapidKL), GOKL City Bus, PJ City Bus, PJ City Bus (Operated by RapidKL), Smart Selangor Bus, Smart Selangor, Nadiputra (Operated by RapidKL), Free Shuttle Service dan Causeway Link (Handal Indah Sdn Bhd) dan lain-lain