Bagaimana untuk pergi ke Klinik Alam Medic di Klang menggunakan Bas?

Mula
Tamat
Cari

Soalan & Jawapan

Apakah stesen terdekat untuk ke Klinik Alam Medic?

Stesen terdekat untuk ke Klinik Alam Medic adalah:

  • Chinese Taipei School Kuala Lumpur adalah 632 meter jauh, 9 min dengan berjalan kaki.
  • Shah Alam Buddhist Society adalah 678 meter jauh, 10 min dengan berjalan kaki.

Laluan Bas yang mana berhenti berdekatan dengan Klinik Alam Medic?

Laluan Bas ini berhenti berhampiran dengan Klinik Alam Medic: T756.

Moovit adalah app pengakutan #1.
Menyokong lebih dari 3000+ buah bandar di dalam 96+ negara di seluruh dunia!
Google Play badge AppStore badge

Pengangkutan awam di Klang ke Klinik Alam Medic

Pernahkah anda tertanya-tanya macam mana nak pergi ke Klinik Alam Medic di Klang, Malaysia? Moovit membantu anda dapatkan cara terunggul untuk ke Klinik Alam Medic dengan panduan langkah demi langkah dari stesen dan hentian pengangkutan awam terdekat.

Moovit menyediakan peta percuma dan navigasi nyata di bandar anda. Semak jadual waktu, laluan, dan dapat tahu mana diambil untuk pergi ke Klinik Alam Medic.

Sedang cari stesen atau hentian terdekat untuk ke Klinik Alam Medic? Lihatlah senarai hentian-hentian terdekat dengan destinasi anda: Chinese Taipei School Kuala Lumpur; Shah Alam Buddhist Society.

Anda boleh pergi ke Klinik Alam Medic dengan menggunakan Bas. Itu adalah laluan-laluan yang menpunyai hentian-hentian yang berdekatan. Bas: T756

Ingin tahu jika terdapat laluan yang berlainan yang membolehkan anda untuk sampai ke destinasi lebih awal? Moovit membantu anda mencari laluan atau masa alternatif. Dapatkan halatuju dari dan ke Klinik Alam Medic dengan lebih senang daripada aplikasi atau laman sesawang Moovit.

Kita memastikan perjalanan lebih senang ke Klinik Alam Medic, inilah sebab kenapa melebihi 680 juta pengguna termasuklah pengguna-pengguna di Klang, mempecayai Moovit sebagai aplikasi pengangkutan awam terunggul. Anda tidak perlu muat-turun aplikasi-aplikasi berbeza untuk rel dan bas. Moovit adalah aplikasi integrasi pengangkutan awam yang membantu anda mencari masa bas dan rel yang terunggul.

Klinik Alam Medic, Klang
Pergi ke Klinik Alam Medic adalah lebuh senang dengan app!