Bagaimana untuk pergi ke Spirit Aerosystems Malaysia Sdn. Bhd di Kuala Lumpur menggunakan Bas, LRT/MRT/Monorel atau Keretapi

Mula
Tamat
Cari

Petunjuk ke Spirit Aerosystems Malaysia Sdn. Bhd dari lokasi-lokasi utama di Kuala Lumpur menggunakan Bas, LRT/MRT/Monorel atau Keretapi

Klik pada laluan untuk mendapatkan jadual yang dikemaskini, ketibaan nyata dan panduan langkah demi langkah pada peta.

Klik pada laluan untuk mendapatkan jadual yang dikemaskini

Soalan & Jawapan

Apakah stesen terdekat untuk ke Spirit Aerosystems Malaysia Sdn. Bhd?

  • Stesen terdekat untuk ke Spirit Aerosystems Malaysia Sdn. Bhd adalah:
    • Petronas, Jalan Lapangan Terbang Subang adalah 332 meter jauh, 5 min dengan berjalan kaki
    • Sapura Aero Sdn Bhd adalah 1035 meter jauh, 14 min dengan berjalan kaki

Laluan Bas yang mana berhenti berdekatan dengan Spirit Aerosystems Malaysia Sdn. Bhd?

Dapatkan petunjuk dari lokasi semasa anda
Moovit adalah app pengakutan #1.
Menyokong lebih dari 2600 buah bandar di dalam 85+ negara di seluruh dunia!
Google Play badge AppStore badge
Tambahkan lencana ini di laman web anda. Tekan untuk menyalin kod HTML

Sedang mencari arah untuk ke Spirit Aerosystems Malaysia Sdn. Bhd di Kuala Lumpur, Malaysia? Perjalanan anda telah menjadi lebih mudah!

Muat turun aplikasi Moovit untuk carian arah paling cepat dan semak jadual waktu Bas, LRT/MRT/Monorel atau Keretapi terkini untuk ke Spirit Aerosystems Malaysia Sdn. Bhd. Semak jadual waktu terkini untul semua laluan-laluan yang boleh didapati dengan aplikasi panduan arah langkah demi langkah nyata dari Spirit Aerosystems Malaysia Sdn. Bhd

Aplikasi Moovit juga memberi tunjuk stesen-stesen dan hentian-hentian paling dekat dengan destinasi anda. Pilih daripada senarai hentian-hentian terdekat untuk ke Spirit Aerosystems Malaysia Sdn. Bhd Petronas; Sapura Aero Sdn Bhd.

Pilih Bas, LRT/MRT/Monorel atau Keretapi yang membolehkan anda untuk ke Spirit Aerosystems Malaysia Sdn. Bhd. Ini adalah senarai laluan-laluan yang melalui destinasi anda. Bas: 772, T773.

Ingin merancang perjalanan balik ada dari Spirit Aerosystems Malaysia Sdn. Bhd, tetapi tidak tahu alamat jalan? Anda boleh memilih destinasi anda dari peta dalam talian mahupun di luar talian dan aplikasi Moovit akan mencari laluan-laluan terunggul untuk anda ke destinasi anda!

Moovit membantu anda cari laluan paling cepat dan senang. Anda tidak perlu memasang aplikasi bas untuk menyemak jadual bas ataupun aplikasi rel untul menyemak jadual tren. Moovit mempunyai semua maklumat pengangkutan awam yang anda perlu! Inilah sebab-sebab Google Play Store dan Apple App Store mengundi kami sebagai aplikasi pengangkutan app terbaik.

Spirit Aerosystems Malaysia Sdn. Bhd

Stesen terdekat ke Spirit Aerosystems Malaysia Sdn. Bhd di Kuala Lumpur

Moovit - App transit tempatan untuk Adroid dan iOS anda
Moovit Masa ketibaan nyata, Jadual waktu, Peta dan banyak lagi