Hvordan komme til Friggs Vei i Alstahaug via Buss, Jernbane eller Ferje

Start
Avslutt
Søk

Spørsmål og svar

Hva er de nærmeste stasjonene til Friggs Vei?

  • De nærmeste stasjonene til Friggs Vei er:
    • Sandnes Barneskole er 846 meter unna, 12 minutter å gå
    • Siva Kryss er 970 meter unna, 13 minutter å gå
    • Strendene Industriområde er 1076 meter unna, 14 minutter å gå
    • Sivavegen er 1084 meter unna, 15 minutter å gå

Hvilke Jernbane linjestoppesteder i nærheten av Friggs Vei

Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Friggs Vei

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2700 byer i 86+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge

Vil du vite den beste måten å komme deg til Friggs Vei i Alstahaug, Norge?

Moovit kan hjelpe! Moovits rutefinner hjelper med å gjøre reisen din lettere. Spesifiser gateadressen du leter etter, og Moovit vil hjelpe med å finne de beste rutene og raskeste tidene til å få deg dit!

Ser du etter nærmeste stopp eller en spesifikk stasjon i nærheten av din destinasjon? Dersom du ønsker å dra til Friggs Vei, her har du en liste over stopp og stasjoner nærmest Friggs Vei. Sandnes Barneskole; Siva Kryss; Strendene Industriområde; Sivavegen.

Vil du bruke et spesifikt transportalternativ? Buss, Jernbane eller Ferje er tilgjengelige offentlige transportalternativer som kan brukes til å nå din destinasjon. Alle følgende transportlinjer har ruter som passerer i nærheten av Friggs Vei. Jernbane 71; Buss 100, 23-705.

I farta? Last ned Moovit-appen for å bruke vår behjelpelige live veibeskrivelser-funksjon, som vil kartlegge gatene og de beste tilgjengelige rutene. Moovit har de siste oppdaterte rutetabellene og tidsestimeringene for din reise til Friggs Vei.

Du trenger ikke en spesifikk buss- eller togapp for å rekke neste buss, eller for å se nåværende togtid eller rutetabell. Med Moovit har vi alle transporttidene og alternativene i en app som er lett å bruke. Vi er stolte over å ha blitt stemt frem av Google Play Store og App Store som en av de beste transportappene som er tilgjengelige. FInn ut hvorfor over 300 million brukere, inkludert reisende i Alstahaug, stoler på Moovit for deres offentlige transportbehov.

Friggs Vei, Alstahaug
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer