Hopp til hovedinnhold

Hvordan komme til Moss via Buss, Jernbane eller Ferje?

Buss stasjoner i nærheten av Moss

Stasjonsnavn Avstand
Moss Stasjon 4 min gange
Nesparken 11 min gange
Ra Klostergata 15 min gange

Jernbane stasjoner i nærheten av Moss

Stasjonsnavn Avstand
Moss Stasjon 5 min gange

Buss linjer til Moss

Navn på linje Retning
20 Moss Sentrum
21 Ryggeveien-Moss Sentrum
24 Moss Sentrum
204 Ekholt-Moss Sentrum
205 Moss Sentrum
206 Moss Sentrum
207 Moss Sentrum
253 Malakoff Vgs.
641 Askim Stasjon
VY3 Sarpsborg Sentrum
FB11 Oslo Lufthavn
252 Steinerskolen
200 Halmstad-Moss
201 Moss
600 Moss
630 Moss
633 Moss

Spørsmål og svar

 • Hva er de nærmeste stasjonene til Moss?

  De nærmeste stasjonene til Moss er:

  • Moss Stasjon er 255 meter unna, 4 minutter å gå.
  • Nesparken er 799 meter unna, 11 minutter å gå.
  • Ra Klostergata er 1168 meter unna, 15 minutter å gå.
  Flere detaljer...
 • Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Moss

  Disse Buss linjene stopper i nærheten av Moss: 24, 641, VY3.

  Flere detaljer...
 • Hvilke Jernbane linjestoppesteder i nærheten av Moss

  Disse Jernbane linjene stopper i nærheten av Moss: R20.

  Flere detaljer...
 • Hvilke Ferje linjestoppesteder i nærheten av Moss

  Disse Ferje linjene stopper i nærheten av Moss: BF.

  Flere detaljer...
Moss kart Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge.
Alle lokale mobilitetsalternativer i en app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Moss

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Moss, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Moss med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Moss i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Moss? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Moss Stasjon; Nesparken; Ra Klostergata.

Du kan komme deg til Moss via Buss, Jernbane eller Ferje. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 24, 641, VY3 Jernbane R20 Ferje BF

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Moss enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Moss, som er grunnen til at over 930 million brukere, inkludert brukere i Moss, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Moss
Moss Moss er en by og kommune i landskapet Østfold i Viken fylke på Østlandet i Norge. Den grenser i nord til Vestby, i øst til Våler og i sør til Råde. I vest grenser Moss mot Horten (over fjorden). Moss har et mangfoldig industri- og handelsmiljø, kunstgallerier, variert fjord- og innlandsnatur med Jeløya, Mossemarka og Vansjø. Moss ligger sentralt ved Oslofjordens østside midtveis mellom Oslo og Sverige og har blant annet fergeforbindelse over Oslofjorden til Horten og Vestfold. I Moss ligger også Statens Hus med Fylkesmannen og de fleste av statens øvrige virksomheter for Østfold. Byen er et viktig handels- og servicesenter for sitt oppland, som i første rekke omfatter Råde og Våler i Viken, tidligere i Østfold; samt Son i Viken, tidligere i Akershus. Politisk innbefatter Mosseregionen kommunene Moss, Råde og Våler. Noen ganger regnes også Hobøl og Vestby til omlandet rundt Moss. Moss har tre videregående skoler, Kirkeparken vgs og Malakoff vgs som drives av Østfold fylkeskommune. Kirkeparken og Moss videregående Steinerskole har nylig fått bygget nye lokaler for skolen. Grunnlaget for byen Moss er å finne i en kombinasjonen av gode kommunikasjoner og vannkraft. Mossefossen i Mosseelva (også kalt Mossa, opprinnelig navn Morsa) med et vannfall på ca. 25 meter, la grunnlaget for et mangesidig næringsliv med sager og møller. Mossesundet bød på en god havn, til tross for en lang adkomst nord om Jeløya. Et alternativt ankringssted var Værlebukta, som ligger utsatt til for sydlige og vestlige vinder.
Hvordan komme seg til Moss med offentlig transport - Om stedet
Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
enklere for å komme til Moss med app!