Hvordan komme til Moss i Moss via Jernbane eller Buss?

Start
Avslutt
Søk

Spørsmål og svar

Hva er de nærmeste stasjonene til Moss?

De nærmeste stasjonene til Moss er:

  • Moss Bussterminal er 399 meter unna, 6 minutter å gå.
  • Nesparken er 804 meter unna, 11 minutter å gå.

Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Moss

Disse Buss linjene stopper i nærheten av Moss: 630, 641, VY3.

Hvilke Jernbane linjestoppesteder i nærheten av Moss

Disse Jernbane linjene stopper i nærheten av Moss: L21, R20.

Moss, Moss, Norge Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge.
Alle lokale mobilitetsalternativer i en app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Moss i Moss

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Moss i Moss, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Moss med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Moss i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Moss? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Moss Bussterminal; Nesparken.

Du kan komme deg til Moss via Jernbane eller Buss. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 630, 641, VY3 Jernbane L21, R20

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Moss enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Moss, som er grunnen til at over 720 million brukere, inkludert brukere i Moss, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Moss, Moss
Moss, Moss Moss er en by og kommune i landskapet Østfold i Viken fylke på Østlandet i Norge. Den grenser i nord til Vestby, i øst til Våler og i sør til Råde. I vest mot Horten. Moss har et mangfoldig industri- og handelsmiljø, kunstgallerier, variert fjord- og innlandsnatur med Jeløya, Mossemarka og Vansjø. Moss ligger sentralt ved Oslofjordens østside midtvegs mellom Oslo og Sverige og har blant annet fergeforbindelse over Oslofjorden til Horten og Vestfold. I Moss ligger også Statens Hus med Fylkesmannen og de fleste av statens øvrige virksomheter for Østfold. Byen er et viktig handels- og servicesenter for sitt oppland, som i første rekke omfatter Rygge og Våler i Viken, tidligere i østfold samt Son i Viken,tidligere i Akershus. Politisk innbefatter Mosseregionen kommunene Moss, Rygge, Råde og Våler. Noen ganger regnes også Hobøl og Vestby til omlandet rundt Moss. Moss har tre videregående skoler, Kirkeparken vgs og Malakoff vgs som drives av Østfold fylkeskommune. Kirkeparken og Moss videregående Steinerskole har nylig fått bygget nye lokaler for skolen. Grunnlaget for byen Moss er å finne i en kombinasjonen av gode kommunikasjoner og vannkraft. Mossefossen i Mosseelva (også kalt Mossa, opprinnelig navn Morsa) med et vannfall på ca. 25 meter, la grunnlaget for et mangesidig næringsliv med sager og møller. Mossesundet bød på en god havn, til tross for en lang adkomst nord om Jeløya. Et alternativt ankringssted var Værlebukta, som ligger utsatt til for sydlige og vestlige vinder.
Hvordan komme seg til Moss med offentlig transport - Om stedet
Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
enklere for å komme til Moss med app!