Hvordan komme til Moss i Norge via Buss, Jernbane eller Ferje

Start
Avslutt
Søk

"Veibeskrivelse til Moss (Norge) med offentlig transport

Klikk på en rute for å komme oppdaterte rutetider, live ankomster og steg-for-trinn retninger."

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Hvordan komme seg til Moss via Jernbane

Klikk på Jernbane rute for å se steg-for-steg veibeskrivelser med kartlinjeankomsttider og oppdaterte rutetabeller

Fra Ski 37 min
Jernbane - L21L21
Gå
Fra Mysen, Eidsberg 118 min
Jernbane - L22XL22X
Jernbane - L21L21
Gå

Spørsmål og svar

Hva er de nærmeste stasjonene til Moss?

 • De nærmeste stasjonene til Moss er:
  • Blinken er 118 meter unna, 2 minutter å gå
  • Kransen er 268 meter unna, 4 minutter å gå
  • Storgata er 440 meter unna, 6 minutter å gå
  • Høienhallgata er 534 meter unna, 8 minutter å gå
  • Moss Stasjon er 537 meter unna, 8 minutter å gå

Hvilke Jernbane linjestoppesteder i nærheten av Moss

Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Moss

Hvilke Ferje linjestoppesteder i nærheten av Moss

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2600 byer i 85+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge
Legg til denne badgen på nettsiden din Klikk og kopier HTML

Ser du etter veibeskrivelser til Moss i Norge, Norge? Reisen din ble nettopp mye lettere!

Last ned Moovit Appen for å finne den raskeste veibeskrivelsen og se de nyeste Buss, Jernbane eller Ferje rutetabeller til Moss. Finn oppdaterte tider for alle rutene som er tilgjengelige med steg-for-steg veibeskrivelser i sanntid fra Moss.

Moovit Appen viser deg også de nærmeste stoppene og stasjonene til din destinasjon. Velg fra en liste over stopp i nærheten av Moss. Blinken; Kransen; Storgata; Høienhallgata; Moss Stasjon.

Velg Buss, Jernbane eller Ferje alternativer du kan ta for å komme til Moss. Her er en liste over noen få linjger som går forbi nær destinajsonen din - Jernbane L21; Buss 100, TE 3; Ferje 07-230.

Skal du planlegge hjemreisen fra Moss, men vet ikke gateadressen? Du kan velge din destinasjon fra vårt online kart og Moovit vil finne de beste tilgjengelige rutene for å få deg dit du trenger å dra!

Moovit hjelper deg med å finne den raskeste ruten og den mest beleilige avreisetiden. Ingen grunn til å installere en bussapp for å sjekke busstidene, eller en togapp for å sjekke togtidene. Moovit har all den offentlige transportinformasjonen du trenger å vite. Det er derfor Google Play Store og Apple App Store stemte oss frem til en av de beste offentlige transportappene som er tilgjengelige.

Moss
Moss Moss er en by og kommune i Østfold. Den grenser i nord til Vestby, i øst til Våler og i sør til Rygge. I vest mot Horten. Moss har et mangfoldig industri- og handelsmiljø, kunstgallerier, variert fjord- og innlandsnatur med Jeløya, Mossemarka og Vansjø. Moss ligger sentralt ved Oslofjordens østside midtvegs mellom Oslo og Sverige og har blant annet fergeforbindelse over Oslofjorden til Horten og Vestfold. I Moss ligger også Statens Hus med Fylkesmannen og de fleste av statens øvrige virksomheter for Østfold. Byen er et viktig handels- og servicesenter for et oppland. I de fleste sammenhenger innbefatter Mosseregionen kommunene Moss, Rygge, Råde og Våler. Noen ganger regnes også Hobøl og Vestby til omlandet rundt Moss. Moss har to videregående skoler, Kirkeparken vgs og Malakoff vgs som drives av Østfold fylkeskommune. Kirkeparken har nylig fått bygget nye lokaler for skolen. Grunnlaget for byen Moss er å finne i en kombinasjonen av gode kommunikasjoner og vannkraft. Mossefossen i Mosseelva (også kalt Mossa, opprinnelig navn Morsa) med et vannfall på ca. 25 meter, la grunnlaget for et mangesidig næringsliv med sager og møller. Mossesundet bød på en god havn, til tross for en lang adkomst nord om Jeløya. Et alternativt ankringssted var Værlebukta, som ligger utsatt til for sydlige og vestlige vinder.
Hvordan komme seg til Moss med offentlig transport - Om stedet
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer