Hvordan komme til Steintjørni i Lærdal via Jernbane eller Buss

Start
Avslutt
Søk

"Veibeskrivelse til Steintjørni (Lærdal) med offentlig transport

Klikk på en rute for å komme oppdaterte rutetider, live ankomster og steg-for-trinn retninger."

Klikk på en rute for å få oppdaterte tidsplaner

Få veibeskrivelse fra din nåværende posisjon
Moovit er verdens #1 transitt app.
Støtter over 2600 byer i 85+ land over hele verden!
Google Play badge AppStore badge
Legg til denne badgen på nettsiden din Klikk og kopier HTML

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Steintjørni i Lærdal, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Steintjørni med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Steintjørni i sanntid.

Du kan komme deg til Steintjørni via Jernbane eller Buss. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss NX 170.

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Steintjørni enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Steintjørni, som er grunnen til at over 250 million brukere, inkludert brukere i Lærdal, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Steintjørni, Lærdal
Moovit - Din lokale transittapp for Android og iOS
Moovit Sanntid Ankomster, Rutetabeller, Kart & Mer