Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Andenne via Bus of Trein?

Andenne kaart De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia

Routeaanwijzingen naar Andenne met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Andenne komen

Hoe gaan naar Andenne via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Hoe gaan naar Andenne via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Trein haltes in de buurt van Andenne

Stationnaam Afstand
Andenne 1 min. wandelen

Vragen & antwoorden

Andenne kaart De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Andenne

Vraag jij je af hoe je naar Andenne geraakt, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Andenne te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Andenne te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Andenne? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Andenne.

Je kan naar Andenne reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 12, 19, 42 Trein: BRUSSEL-ZUID - LUIK-PALEIS, LUIK-GUILLEMINS - NAMEN, LUIK-PALEIS - BERGEN, LUIK-PALEIS - BRUSSEL-ZUID

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Andenne eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Andenne gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 930 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Andenne, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Andenne
Andenne Andenne (Waals: Andene) is een stad en gemeente in de provincie Namen in België. De stad telt ruim 27.000 inwoners en ligt op een hoogte van 110 meter. De gemeente Andenne ligt aan weerszijden van de rivier de Maas, de stad Andenne bevindt zich aan de zuidoever. Ten zuiden van de Maas begint ook de streek van de Condroz.
Hoe gaan naar Andenne met het openbaar vervoer - Over de plek
De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Makkelijker om bij Andenne te komen met de app!