Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Auto's Serge in Affligem via Bus of Trein?

Routeaanwijzingen naar Auto's Serge (Affligem) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Auto's Serge komen

Hoe gaan naar Auto's Serge via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Hoe gaan naar Auto's Serge via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Bus haltes in de buurt van Auto's Serge in Affligem

Stationnaam Afstand
Hekelgem Den Beer 4 min. wandelen

Bus lijnen naar Auto's Serge in Affligem

Naam lijn Richting
212 Brussel - Aalst
214 Brussel - Aalst
625 Pamel- Liedekerke - Essene

Vragen & antwoorden

De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Auto's Serge in Affligem

Vraag jij je af hoe je naar Auto's Serge geraakt in Affligem, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Auto's Serge te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Auto's Serge te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Auto's Serge? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Hekelgem Den Beer.

Je kan naar Auto's Serge reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 214 Trein: GENT-SINT-PIETERS - SCHAARBEEK, VILVOORDE - AALST

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Auto's Serge eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Auto's Serge gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 930 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Affligem, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Auto's Serge, Affligem

Openbare lijnen met haltes dichtst in de buurt van Auto's Serge in Affligem

Makkelijker om bij Auto's Serge te komen met de app!