Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Bas Ballonvaart Almelo, Buitenhof in Almelo via Bus of Trein?

Routeaanwijzingen naar Bas Ballonvaart Almelo, Buitenhof (Almelo) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Bas Ballonvaart Almelo, Buitenhof komen

Hoe gaan naar Bas Ballonvaart Almelo, Buitenhof via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Hoe gaan naar Bas Ballonvaart Almelo, Buitenhof via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

 • Is het met de coronabeperkingen mogelijk om met openbaar vervoer naar Bas Ballonvaart Almelo, Buitenhof in Almelo te komen?

  Er zijn reisbeperkingen voor het openbaar vervoer in Almelo vanwege Covid-19. Het kan van invloed zijn op dienstregelingen en lijnen die relevant zijn voor je reis naar Bas Ballonvaart Almelo, Buitenhof in Almelo.

  Meer details...
 • Welke Buslijnen stoppen nabij Bas Ballonvaart Almelo, Buitenhof?

  Deze Buslijnen stoppen nabij Bas Ballonvaart Almelo, Buitenhof: 23, 66.

  Meer details...
 • Welke Treinlijnen stoppen nabij Bas Ballonvaart Almelo, Buitenhof?

  Deze Treinlijnen stoppen nabij Bas Ballonvaart Almelo, Buitenhof: INTERCITY, SPRINTER.

  Meer details...
De populairste Urban Mobility App in Netherlands.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Bas Ballonvaart Almelo, Buitenhof in Almelo

Vraag jij je af hoe je naar Bas Ballonvaart Almelo, Buitenhof geraakt in Almelo, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Bas Ballonvaart Almelo, Buitenhof te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Bas Ballonvaart Almelo, Buitenhof te gaan.

Je kan naar Bas Ballonvaart Almelo, Buitenhof reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 23, 66 Trein: INTERCITY, SPRINTER

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Bas Ballonvaart Almelo, Buitenhof eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Bas Ballonvaart Almelo, Buitenhof gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 865 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Almelo, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Bas Ballonvaart Almelo, Buitenhof, Almelo
Makkelijker om bij Bas Ballonvaart Almelo, Buitenhof te komen met de app!