Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Bayer in Antwerpen via Bus of Ferry?

Vragen & antwoorden

De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Bayer in Antwerpen

Vraag jij je af hoe je naar Bayer geraakt in Antwerpen, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Bayer te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Bayer te gaan.

Je kan naar Bayer reizen via Bus of Ferry. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 764 Ferry: VAARROUTE PER 1 JULI 2019 | HEMIKSEM - KRUIBEKE - STEENPLEIN - SINT ANNA - ZWIJNDRECHT - KALLOSLUIS - LIEFKENSHOEK - LILLO

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Bayer eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Bayer gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 865 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Antwerpen, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Bayer, Antwerpen
Makkelijker om bij Bayer te komen met de app!