Hoe gaan naar Berlicum, Westakkers in Sint-Michielsgestel via Bus of Trein

Start
Einde
Zoeken


Wegbeschrijving naar Berlicum, Westakkers vanuit de meest bezochte locaties in Sint-Michielsgestel met de Bus of Trein

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken, alsook de live aankomsttijden en stap-per-stap instructies op de kaart te zien.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Berlicum, Westakkers?

  • De dichtstbijzijnde stations bij Berlicum, Westakkers zijn:
    • Berlicum Mercuriusplein is 870 meters verwijderd, 12 minuten wandelen

Welke Buslijnen stoppen nabij Berlicum, Westakkers?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2600 steden in 85+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Bekijk ale routes die stoppen aan Berlicum, Westakkers in Sint-Michielsgestel, Nederland.

Niet op zoek naarBerlicum, Westakkers? Wil je de beste Bus of Treinhaltes in jouw omgeving vinden? Selecteer een andere halte of station op de kaart om het bus-, trein- of ander Sint-Michielsgestelstation te vinden nabij jouw locatie.

Wil je weten welke stations dichtbij zijn? Ontdek de dichtstbijzijnde Bus of Treinstations nabij jou door de Moovit-app te downloaden. Met onze app kan de dichtstbijzijnde bushalte, treinstation of alternatieve routes en dienstregelingen vinden om te gaan naar Berlicum, Westakkers.

Op zoek naar een specifiek station dichtbij jouw bestemming? Vind de dichtstbijzijnde halte of alternatieve routes om naar Berlicum, Westakkers te reizen. Ontdek onze lijst met alternatieve stations/haltes voor Berlicum, Westakkers: Berlicum Mercuriusplein.

Vind andere relevante mogelijkheden met het openbaar vervoer zoals Bus of Treinroutes om jouw bestemming te bereiken. De volgende OV-opties hebben routes die passeren nabij Berlicum, Westakkers - Bus: 158.

Naar Berlicum, Westakkers gaan werd zojuist heel wat makkelijker dankzij Moovit. Je moet niet langer een heleboel apps installeren om de dienstregeling van jouw bus- of treinlijn te bekijken: Moovit beschikt over alle OV-info in één handige app. Dat is waarom we bekroond werden als #1 OV-app in de Google Play Store en App Store en waarom méér dan 250 miljoen gebruikers, onder andere in Sint-Michielsgestel, ons vertrouwen wanneer ze met het openbaar vervoer reizen!

Berlicum, Westakkers, Sint-Michielsgestel

Dichstbijzijnde stations naar Berlicum, Westakkers in Sint-Michielsgestel

Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér