Hoe gaan naar Blaarmeersen in Belgique via Bus of Trein

Start
Einde
Zoeken


Wegbeschrijving naar Blaarmeersen vanuit de meest bezochte locaties in Belgique met de Bus of Trein

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken, alsook de live aankomsttijden en stap-per-stap instructies op de kaart te zien.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Hoe gaan naar Blaarmeersen via de Bus

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Stekene 131 min
Bus - 41

41

Bus - 49

49

Bus - 76

76

Bus - 39

39

Van Bruges - Europa, Brugge 169 min
Bus - 20

20

Bus - 58S

58S

Bus - 67

67

Bus - 38

38

Van Kortrijk 175 min
Bus - 51

51

Bus - 75

75

Bus - 14

14

Bus - 38

38

Van Markt, Brugge 165 min
Bus - 2

2

Bus - 58S

58S

Bus - 67

67

Bus - 38

38

Van Sijsele, Damme 163 min
Bus - 58

58

Bus - 67

67

Bus - 38

38

Hoe gaan naar Blaarmeersen via de Trein

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Bruges - Europa, Brugge 93 min
walking.svg
Trein - BLANKENBERGE - BRUSSELS AIRPORT - ZAVENTEM
walking.svg
Van Kortrijk 72 min
Trein - KORTRIJK - LEUVEN
walking.svg
Van Markt, Brugge 84 min
walking.svg
Trein - OOSTENDE - ANTWERPEN-CENTRAAL
walking.svg

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Blaarmeersen?

  • De dichtstbijzijnde stations bij Blaarmeersen zijn:
    • Gent Blaarmeersen is 563 meters verwijderd, 8 minuten wandelen
    • Gent Topsporthal Vlaanderen is 636 meters verwijderd, 9 minuten wandelen
    • Gent Huis Van De Sport is 645 meters verwijderd, 9 minuten wandelen

Welke Buslijnen stoppen nabij Blaarmeersen?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2200 steden in 80+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge
Voeg deze badje aan jouw website toe Klik om HTML te kopiëren

Reizen naar Blaarmeersen in Belgique was nooit eenvoudiger. Gebruik Moovit om stap-per-stap weginstructies te ontvangen terwijl je reist van je huidige locatie naar één van de topattracties of openbaar vervoer-stations.

Bekijk gedetailleerde routes op een kaart, bus- en treinroosters, aankomsttijden en ontvang dienstnotificaties zodat je weet waar en wanneer je exact moet afstappen om te gaan naar Blaarmeersen.

Wanneer je reist naar Blaarmeersen kan je gebruik maken van Moovit's Live Wegbeschrijving-functie om te weten hoe ver je moet wandelen, hoe lang je moet wachten op de volgende lijn en hoeveel resterende haltes er nog zijn. Moovit stelt je op de hoogte wanneer je moet afstappen - je hoeft dus helemaal niet continu te kijken of je reeds aan jouw halte bent aangekomen.

Blaarmeersen
Blaarmeersen De Blaarmeersen is een recreatiegebied (100 hectare) in de Belgische stad Gent. Het ligt langs de Ringvaart, de Leie en de Watersportbaan. Het is een groengebied met bosjes, ligweiden en wandelwegen rond een centrale vijver met een strand en sportinfrastructuur. Het gebied was oorspronkelijk een meersengebied langs de Leie. Voor de inrichting werd in de jaren 1960 een ontwerpwedstrijd uitgeschreven, in 1969 gewonnen door het Gentse architectenbureau Vanacker en landschapsbureau Belgramo; de eerste werken begonnen echter pas in 1976. De aanleg gebeurde op kosten van stad Gent. Voor de aanleg werden enkele gronden onteigend en aangekocht, en werden de meersen opgehoogd. De camping bij het gebied opende reeds in 1979. Later werden ook de vijver gegraven en begon men met de oprichting van de sportinfrastructuur. De administratie Sport verhuisde in 1981 naar het strandgebouw. Met de groei van de aangelegde bosjes groeide het aanvankelijk kale gebied na enkele jaren ook tot een groen domein uit. De Blaarmeersen heeft zich sterk op sport gericht. Onder meer Topsporthal Vlaanderen en het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx bevinden zich in het gebied. De Watersportbaan was het eerste complex dat sportaccommodaties een plaats gaf op de kaart van Gent. Zo kunnen de volgende sporten beoefend worden in het complex: midgetgolf beachvolleybal joggen (inclusief fit-o-meter en oriëntatielopen) skateboarden ping-pong petanque tafelvoetbal watersporten (zwemmen, surfen, zeilen, duiken, kajak, kajakpolo, vissen) tennis (10 indoor- en 7 outdoorterreinen) squash ( 4 banen) voetbal (5 velden) atletiek (8-banenpiste)(thuispiste van KAA Gent) rolschaatsen (400 meter piste) rugby basketbal(2 buitenterreinen) volleybal handbal minivoetbal lacrosse BMX-race Tot 2003 kon men nog in open lucht skiën op een kunstmatige heuvel. Sindsdien is deze opgenomen in het wandelroutecircuit. De nabijgelegen klimzaal is de grootste van Europa en is met een oppervlakte van 3.500 m² bij de top drie van de wereld. Op de aansluitende Watersportbaan, in de onmiddellijke omgeving zijn er 5 roeiverenigingen actief: Koninklijke Roeivereniging Club Gent, Koninklijke Roeivereniging Sport Gent, Gentse Roei- en Sportvereniging, Vereniging Veteranen Roeiers, Studentenroeien Gent
Hoe gaan naar Blaarmeersen met het openbaar vervoer - Over de plek

Dichstbijzijnde stations naar Blaarmeersen in Belgique

Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér