Hoe gaan naar Blaarmeersen in Belgique via Bus of Trein

Start
Einde
Zoeken

Routeaanwijzingen naar Blaarmeersen (Belgique) met het openbaar vervoer

Klik op een route voor de geüploade dienstregeling, live aankomsten en stap voor stap routeaanwijzingen.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Hoe gaan naar Blaarmeersen via de Bus

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Stekene 131 min
Bus - 4141
Bus - 4949
Bus - 7676
Bus - 3939
Van Bruges - Europa, Brugge 169 min
Bus - 2020
Bus - 58S58S
Bus - 6767
Bus - 3838
Van Kortrijk 175 min
Bus - 5151
Bus - 7575
Bus - 1414
Bus - 3838
Van Markt, Brugge 165 min
Bus - 22
Bus - 58S58S
Bus - 6767
Bus - 3838
Van Sijsele, Damme 163 min
Bus - 5858
Bus - 6767
Bus - 3838

Hoe gaan naar Blaarmeersen via de Trein

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Bruges - Europa, Brugge 93 min
Wandelen
Trein - BLANKENBERGE - BRUSSELS AIRPORT - ZAVENTEM
Wandelen
Van Kortrijk 72 min
Trein - KORTRIJK - LEUVEN
Wandelen
Van Markt, Brugge 84 min
Wandelen
Trein - OOSTENDE - ANTWERPEN-CENTRAAL
Wandelen

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Blaarmeersen?

  • De dichtstbijzijnde stations bij Blaarmeersen zijn:
    • Gent Blaarmeersen is 563 meters verwijderd, 8 minuten wandelen
    • Gent Topsporthal Vlaanderen is 636 meters verwijderd, 9 minuten wandelen
    • Gent Huis Van De Sport is 645 meters verwijderd, 9 minuten wandelen

Welke Buslijnen stoppen nabij Blaarmeersen?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2600 steden in 85+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge
Voeg deze badje aan jouw website toe Klik om HTML te kopiëren

Op zoek naar een routebeschrijving naar Blaarmeersen in Belgique, België?

Naar Blaarmeersen reizen werd juist een stuk eenvoudiger dankzij Moovit. Ontvang een routebeschrijving en vind de dichtstbijzijnde haltes met behulp van de mobiele Moovit-app of Moovit-webapplicatie.

Bus of Trein en andere opties zijn relevante alternatieven van het openbaar vervoer om jouw bestemming te bereiken. De volgende OV-lijnen beschikken over een route die nabij Blaarmeersen passeren - Trein: BLANKENBERGE - BRUSSELS AIRPORT - ZAVENTEM, KORTRIJK - LEUVEN, OOSTENDE - ANTWERPEN-CENTRAAL; Bus: 38, 39, 41, 43.

Op zoek naar een halte nabij uw bestemming. Bekijk deze mogelijkheden met het openbaar vervoer: Gent Blaarmeersen; Gent Topsporthal Vlaanderen; Gent Huis Van De Sport.

Wil jij een specifieke busapp downloaden om te zien wanneer de volgende bus komt? En een andere app voor de trein? Met Moovit heb je alle opties met het OV binnen handbereik dankzij één app.

Moovit voorziet je van een snelle routebeschrijving naar Blaarmeersen, met een actuele dienstregeling. Download onze app voor een live stap-per-stap routebeschrijving, realtime rittijdschatting en om na te gaan welke OV-lijn je het snelt naar Blaarmeersen brengt. Download Moovit om te zien waarom we in de Google Play Store en Apple App Store bekroond werden als beste vervoerapp.

Blaarmeersen
Blaarmeersen De Blaarmeersen is een recreatiegebied (100 hectare) in de Belgische stad Gent. Het ligt langs de Ringvaart, de Leie en de Watersportbaan. Het is een groengebied met bosjes, ligweiden en wandelwegen rond een centrale vijver met een strand en sportinfrastructuur. Het gebied was oorspronkelijk een meersengebied langs de Leie. Voor de inrichting werd in de jaren 1960 een ontwerpwedstrijd uitgeschreven, in 1969 gewonnen door het Gentse architectenbureau Vanacker en landschapsbureau Belgramo; de eerste werken begonnen echter pas in 1976. De aanleg gebeurde op kosten van stad Gent. Voor de aanleg werden enkele gronden onteigend en aangekocht, en werden de meersen opgehoogd. De camping bij het gebied opende reeds in 1979. Later werden ook de vijver gegraven en begon men met de oprichting van de sportinfrastructuur. De administratie Sport verhuisde in 1981 naar het strandgebouw. Met de groei van de aangelegde bosjes groeide het aanvankelijk kale gebied na enkele jaren ook tot een groen domein uit. De Blaarmeersen heeft zich sterk op sport gericht. Onder meer Topsporthal Vlaanderen en het Vlaams Wielercentrum Eddy Merckx bevinden zich in het gebied. De Watersportbaan was het eerste complex dat sportaccommodaties een plaats gaf op de kaart van Gent. Zo kunnen de volgende sporten beoefend worden in het complex: midgetgolf beachvolleybal joggen (inclusief fit-o-meter en oriëntatielopen) skateboarden ping-pong petanque tafelvoetbal watersporten (zwemmen, surfen, zeilen, duiken, kajak, kajakpolo, vissen) tennis (10 indoor- en 7 outdoorterreinen) squash ( 4 banen) voetbal (5 velden) atletiek (8-banenpiste)(thuispiste van KAA Gent) rolschaatsen (400 meter piste) rugby basketbal(2 buitenterreinen) volleybal handbal minivoetbal lacrosse BMX-race Tot 2003 kon men nog in open lucht skiën op een kunstmatige heuvel. Sindsdien is deze opgenomen in het wandelroutecircuit. De nabijgelegen klimzaal is de grootste van Europa en is met een oppervlakte van 3.500 m² bij de top drie van de wereld. Op de aansluitende Watersportbaan, in de onmiddellijke omgeving zijn er 5 roeiverenigingen actief: Koninklijke Roeivereniging Club Gent, Koninklijke Roeivereniging Sport Gent, Gentse Roei- en Sportvereniging, Vereniging Veteranen Roeiers, Studentenroeien Gent
Hoe gaan naar Blaarmeersen met het openbaar vervoer - Over de plek

Dichstbijzijnde stations naar Blaarmeersen in Belgique

Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér