Hoe gaan naar Blanken in De Wolden via Bus of Trein

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Blanken?

De dichtstbijzijnde stations bij Blanken zijn:

  • Ruinen Huttenweg is 1038 meters verwijderd, 14 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Blanken?

Deze Buslijnen stoppen nabij Blanken: 32.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2800 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Blanken in De Wolden

Wil je weten hoe je het best gaat naar Blanken in De Wolden, Nederland?

Moovit kan jou helpen! Onze routevinder maakt jouw reis gemakkelijker. Geef de straatnaam in waar je op zoek naar bent en Moovit toont je de beste routes met de snelste tijd om daar te geraken!

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij jouw bestemming? Als je naar Blanken wilt gaan, bekijk dan deze lijst met haltes en stations nabij Blanken: Ruinen Huttenweg.

Wil jij graag een specifieke OV-lijn nemen? Bus of Trein zijn alternatieve routes met het openbaar vervoer die je kan gebruiken om jouw bestemming te bereiken. Elk van de volgende lijnen heeft een route die langs Blanken passeert - Bus: 32.

Op weg? Download de Moovit-app om onze handige live routebeschrijvingsfunctie te gebruiken, welke je de beste routes toont om naar Blanken te gaan. Moovit toont je daarnaast ook actuele dienstroosters en geschatte aankomsttijden om te gaan naar jouw bestemming.

Je hebt geen specifieke bus- of treinapp nodig de volgende keer je de trein of bus wilt nemen. Dankzij Moovit heb je alle actuele dienstregelingen binnen handbereik in één handige app. We zijn trots om als beste OV-app bekroond te worden in zowel de Google Play Store als Apple App Store door méér dan 460 miljoen gebruikers wereldwijd, waaronder in De Wolden. Ontdek waarom zij Moovit gebruiken voor hun ritten met het openbaar vervoer.

Blanken, De Wolden
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Blanken te komen met de app!