Hoe gaan naar Bolivarplaats in Antwerpen via Bus, Trein of Sneltram?

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Bolivarplaats?

De dichtstbijzijnde stations bij Bolivarplaats zijn:

  • Antwerpen Bolivarplaats is 65 meters verwijderd, 2 minuten wandelen.
  • Antwerpen Troonplaats is 248 meters verwijderd, 4 minuten wandelen.
  • Antwerpen Pacificatie is 263 meters verwijderd, 4 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Bolivarplaats?

Deze Buslijnen stoppen nabij Bolivarplaats: 13, 500.

Welke Treinlijnen stoppen nabij Bolivarplaats?

Deze Treinlijnen stoppen nabij Bolivarplaats: ANTWERPEN-CENTRAAL - GENT-SINT-PIETERS, GENT-SINT-PIETERS - ANTWERPEN-CENTRAAL, ROOSENDAAL (NL) - PUURS.

Welke Sneltramlijnen stoppen nabij Bolivarplaats?

Deze Sneltramlijnen stoppen nabij Bolivarplaats: 4, 8.

Bolivarplaats, Antwerpen, Belgique De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Bolivarplaats in Antwerpen

Routebeschrijving nodig naar Bolivarplaats in Antwerpen, België?

Het gaat gemakkelijk met Moovit. Geef simpelweg je straatnaam in Moovit's routevinder in om een live routebeschrijving, aankomsttijden en actuele dienstregeling te bekijken en je weg te vinden met onze stratenkaart.

Download de Moovit-app om alle straten en haltes nabij Bolivarplaats te vinden. Op zoek naar een specifieke OV-lijn om daar te geraken? Bus, Trein of Sneltram en andere opties zijn maar enkele van de mogelijkheden om te gaan naar Bolivarplaats. Ontdek onze lijst met lijnen die nabij jouw bestemming passeren - Bus: 13, 500; Trein: ANTWERPEN-CENTRAAL - GENT-SINT-PIETERS, GENT-SINT-PIETERS - ANTWERPEN-CENTRAAL, ROOSENDAAL (NL) - PUURS; Sneltram: 4, 8.

Op zoek naar alternatieve haltes of stations? Bekijk de volgende lijst met haltes en stations nabij Bolivarplaats: Antwerpen Bolivarplaats; Antwerpen Troonplaats; Antwerpen Pacificatie.

Je hoeft geen afzonderlijke bus- of treinapps meer te downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt om de beste lijnen en dienstregelingen te vinden. Méér dan 460 miljoen gebruikers van over de hele wereld, zoals in Antwerpen, bekroonden Moovit als de beste app voor het openbaar vervoer. Ontdek waarom we in de Google Play Store en Apple App Store als één van de beste OV-apps bekroond werden.

Bolivarplaats, Antwerpen
Bolivarplaats, Antwerpen De Bolivarplaats is een autoluw plein in de wijk Zuid-Museum van Antwerpen. Onder de monumentale trappen van het vlinderpaleis zijn twee perrons gelegen voor de haltes van tram 4 en tram 8 richting het station Antwerpen-Zuid en verder naar Hoboken. Deze verbinding via de Brusselstraat (470 m tramlijn) werd gerealiseerd als onderdeel van het Brabo II project. Aan de rand van het plein zijn vele cafés met terras en restaurants gelegen. De gesloopte discotheek Zillion en twee grote campussen van de Karel de Grote-Hogeschool liggen vlak bij het plein. Onder het plein loopt de Bolivartunnel die als autosnelweg A112 de Amerikalei aansluit op de Ring rond Antwerpen, de A12 (naar Brussel) en de E17 (naar Gent). Het plein wordt soms gebruikt voor optredens en is genoemd naar de Zuid-Amerikaanse vrijheidsstrijder Simón Bolívar. Om de rol van verkeersarm plein en belangrijkste overstappunt voor het openbaar vervoer in het zuiden van de binnenstad beter te kunnen spelen, zijn in de onmiddellijke omgeving een aantal werken gepland.
Hoe gaan naar Bolivarplaats met het openbaar vervoer - Over de plek
De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Bolivarplaats te komen met de app!