Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Colruyt in Antwerpen via Bus, Trein of Sneltram?

Routeaanwijzingen naar Colruyt (Antwerpen) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Colruyt komen

Hoe gaan naar Colruyt via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Hoe gaan naar Colruyt via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Bus haltes in de buurt van Colruyt in Antwerpen

Stationnaam Afstand
Ekeren Boerendijk 1 min. wandelen
Ekeren Bilderdijk 2 min. wandelen

Bus lijnen naar Colruyt in Antwerpen

Naam lijn Richting
770 Antwerpen - Ekeren - Hoevenen - Stabroek - Zandvliet
778 Merksem Scholen - Ekeren - Hoevenen - Zandvliet Via Bredabaa
720 Antwerpen - Ekeren - Kapellen - Putte
772 Antwerpen - Ekeren - Hoevenen - Zandvliet Via Schoonbroek
775 Putte - Stabroek - Hoevenen - Ekeren - Antwerpen

Vragen & antwoorden

De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Colruyt in Antwerpen

Vraag jij je af hoe je naar Colruyt geraakt in Antwerpen, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Colruyt te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Colruyt te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Colruyt? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Ekeren Boerendijk; Ekeren Bilderdijk.

Je kan naar Colruyt reizen via Bus, Trein of Sneltram. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 720, 770, 775 Trein: ESSEN - BRUSSEL-ZUID, PUURS - ROOSENDAAL (NL)

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Colruyt eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Colruyt gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 930 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Antwerpen, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Colruyt, Antwerpen
Makkelijker om bij Colruyt te komen met de app!