Hoe gaan naar Deventer in Deventer via Bus of Trein?

Start
Einde
Zoeken
Coronavirus Updates
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden bijgewerkt in de Moovit app.
Voor meer details Download de app
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden in de app bijgewerkt.
Voor meer details QR-code scannen om de app te downloaden
Google Play badge AppStore badge

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Deventer?

De dichtstbijzijnde stations bij Deventer zijn:

  • Deventer Teugseplein is 588 meters verwijderd, 8 minuten wandelen.
  • Deventer Busstation is 692 meters verwijderd, 10 minuten wandelen.
  • Deventer is 779 meters verwijderd, 11 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Deventer?

Deze Buslijnen stoppen nabij Deventer: 81.

Welke Treinlijnen stoppen nabij Deventer?

Deze Treinlijnen stoppen nabij Deventer: INTERCITY.

Deventer, Deventer, Netherlands De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
De populairste Urban Mobility App in Netherlands.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Deventer in Deventer

Vraag jij je af hoe je naar Deventer geraakt in Deventer, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Deventer te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Deventer te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Deventer? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Deventer Teugseplein; Deventer Busstation; Deventer.

Je kan naar Deventer reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 81 Trein: INTERCITY

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Deventer eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Deventer gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 720 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Deventer, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Deventer, Deventer
Deventer, Deventer Deventer ( uitspraak (info / uitleg); Nedersaksisch: Dèv'nter of Daeventer, in lokaal dialect: Dèmpter) is een Nederlandse stad in de provincie Overijssel. De stad is de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente en is gelegen aan de rivier de IJssel. Deventer maakte in de middeleeuwen deel uit van het Hanzeverbond, een belangrijk Noord-Duits handelsnetwerk. Deventer is een van de oudste steden van Nederland. De plaats staat al in 9e-eeuwse bronnen van het bisdom Utrecht vermeld. In een oorkonde uit 877 wordt gesproken over zeven hoeven in Daventre portu (de haven Deventer). In 952 wordt Deventer in een schenkingsoorkonde van koning Otto I als stad vermeld. Nadat de plaats in de loop der tijd steeds meer rechten en privileges had verworven, ontving ze in 1123 van keizer Hendrik V de beschikking over de gemeentelijke gronden. Dit wordt door historici beschouwd als het moment van verkrijgen van stadsrechten door de inwoners. De stad heeft het oudste stenen huis, het oudste wandelpark en met de Athenaeumbibliotheek ook de oudste wetenschappelijke bibliotheek van Nederland.
Hoe gaan naar Deventer met het openbaar vervoer - Over de plek
De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Makkelijker om bij Deventer te komen met de app!