Hoe gaan naar Droomvlucht in Loon Op Zand via Bus

Start
Einde
Zoeken


Wegbeschrijving naar Droomvlucht vanuit de meest bezochte locaties in Loon Op Zand met de Bus

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken, alsook de live aankomsttijden en stap-per-stap instructies op de kaart te zien.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Hoe gaan naar Droomvlucht via de Bus

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Jumbo 57 min
Bus - 326

326

Bus - 634

634

Bus - 301

301

Wandelen
Van Hotel Prinsen (Fletcher) 76 min
Wandelen
Bus - 136

136

Wandelen
Van Kindercrèche Reeshof 59 min
Bus - 2

2

Bus - 301

301

Wandelen
Van Agristo Tilburg 63 min
Wandelen
Bus - 2

2

Bus - 301

301

Wandelen
Van Crematorium Maaslanden 60 min
Wandelen
Bus - 301

301

Wandelen

Vragen & antwoorden

Welke Buslijnen stoppen nabij Droomvlucht?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2600 steden in 83+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge
Voeg deze badje aan jouw website toe Klik om HTML te kopiëren

Op zoek naar een routebeschrijving naar Droomvlucht in Loon Op Zand, Nederland?

Naar Droomvlucht reizen werd juist een stuk eenvoudiger dankzij Moovit. Ontvang een routebeschrijving en vind de dichtstbijzijnde haltes met behulp van de mobiele Moovit-app of Moovit-webapplicatie.

Bus en andere opties zijn relevante alternatieven van het openbaar vervoer om jouw bestemming te bereiken. De volgende OV-lijnen beschikken over een route die nabij Droomvlucht passeren - Bus: 136, 301.

Wil jij een specifieke busapp downloaden om te zien wanneer de volgende bus komt? En een andere app voor de trein? Met Moovit heb je alle opties met het OV binnen handbereik dankzij één app.

Moovit voorziet je van een snelle routebeschrijving naar Droomvlucht, met een actuele dienstregeling. Download onze app voor een live stap-per-stap routebeschrijving, realtime rittijdschatting en om na te gaan welke OV-lijn je het snelt naar Droomvlucht brengt. Download Moovit om te zien waarom we in de Google Play Store en Apple App Store bekroond werden als beste vervoerapp.

Droomvlucht, Loon Op Zand
Droomvlucht, Loon Op Zand Droomvlucht is een hangende darkride in het Nederlandse attractiepark de Efteling. De attractie is ontworpen door Ton van de Ven en is geopend in 1993. In deze darkride zweven de bezoekers in gondels door een droomwereld, die zes minuten duurt en 425 meter lang is. Doordat de gondels individueel worden aangestuurd, ondervindt men gedurende de rit verschillende snelheden. Ook klimt men tijdens de Droomvlucht tot een hoogte van dertien meter, om ten slotte in de laatste scène via een spiraal in een afgeremde vrije val weer naar beneden te zweven. In de wachtrij bevindt zich een podium waar vroeger optredens gedaan werden als het erg druk was. Bij de uitgang van de attractie bevindt zich een restaurant (de Gulden Gaarde) en een souvenirshop (Dromerijen), die in 2007 verbouwd is.
Hoe gaan naar Droomvlucht met het openbaar vervoer - Over de plek

Dichstbijzijnde stations naar Droomvlucht in Loon Op Zand

Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér