Hoe gaan naar Droomvlucht in Loon Op Zand via Bus

Start
Einde
Zoeken


Wegbeschrijving naar Droomvlucht vanuit de meest bezochte locaties in Loon Op Zand met de Bus

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken, alsook de live aankomsttijden en stap-per-stap instructies op de kaart te zien.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Hoe gaan naar Droomvlucht via de Bus

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Jumbo 57 min
Bus - 326

326

Bus - 634

634

Bus - 301

301

walking.svg
Van Hotel Prinsen (Fletcher) 76 min
walking.svg
Bus - 136

136

walking.svg
Van Kindercrèche Reeshof 59 min
Bus - 2

2

Bus - 301

301

walking.svg
Van Agristo Tilburg 63 min
walking.svg
Bus - 2

2

Bus - 301

301

walking.svg
Van Crematorium Maaslanden 60 min
walking.svg
Bus - 301

301

walking.svg

Vragen & antwoorden

Welke Buslijnen stoppen nabij Droomvlucht?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2200 steden in 80+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge
Voeg deze badje aan jouw website toe Klik om HTML te kopiëren

Reizen naar Droomvlucht in Loon Op Zand was nooit eenvoudiger. Gebruik Moovit om stap-per-stap weginstructies te ontvangen terwijl je reist van je huidige locatie naar één van de topattracties of openbaar vervoer-stations.

Bekijk gedetailleerde routes op een kaart, bus- en treinroosters, aankomsttijden en ontvang dienstnotificaties zodat je weet waar en wanneer je exact moet afstappen om te gaan naar Droomvlucht.

Wanneer je reist naar Droomvlucht kan je gebruik maken van Moovit's Live Wegbeschrijving-functie om te weten hoe ver je moet wandelen, hoe lang je moet wachten op de volgende lijn en hoeveel resterende haltes er nog zijn. Moovit stelt je op de hoogte wanneer je moet afstappen - je hoeft dus helemaal niet continu te kijken of je reeds aan jouw halte bent aangekomen.

Droomvlucht, Loon Op Zand
Droomvlucht, Loon Op Zand Droomvlucht is een hangende darkride in het Nederlandse attractiepark de Efteling. De attractie is ontworpen door Ton van de Ven en is geopend in 1993. In deze darkride zweven de bezoekers in gondels door een droomwereld, die zes minuten duurt en 425 meter lang is. Doordat de gondels individueel worden aangestuurd, ondervindt men gedurende de rit verschillende snelheden. Ook klimt men tijdens de Droomvlucht tot een hoogte van dertien meter, om ten slotte in de laatste scène via een spiraal in een afgeremde vrije val weer naar beneden te zweven. In de wachtrij bevindt zich een podium waar vroeger optredens gedaan werden als het erg druk was. Bij de uitgang van de attractie bevindt zich een restaurant (de Gulden Gaarde) en een souvenirshop (Dromerijen), die in 2007 verbouwd is.
Hoe gaan naar Droomvlucht met het openbaar vervoer - Over de plek

Dichstbijzijnde stations naar Droomvlucht in Loon Op Zand

Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér