Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Evere in Brussel via Bus, Trein, Sneltram of Metro?

Info service alert Coronavirus Updates
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden bijgewerkt in de Moovit app.
Voor meer details Download de app
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden in de app bijgewerkt.
Voor meer details om de app te downloaden
Get it on Google PlayDownload on the App Store
Evere kaart De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia

Routeaanwijzingen naar Evere (Brussel) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Evere komen

Hoe gaan naar Evere via de Metro?

Klik op de Metroroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

 • Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Evere?

  De dichtstbijzijnde stations bij Evere zijn:

  • Hoedemaekers is 140 meters verwijderd, 3 minuten wandelen.
  • Conscience is 275 meters verwijderd, 5 minuten wandelen.
  • Notre-Dame is 282 meters verwijderd, 5 minuten wandelen.
  • Lekaerts is 370 meters verwijderd, 6 minuten wandelen.
  • Evere is 401 meters verwijderd, 6 minuten wandelen.
  Meer details...
 • Welke Buslijnen stoppen nabij Evere?

  Deze Buslijnen stoppen nabij Evere: 21, 270, 271, 272, 64, 65.

  Meer details...
 • Welke Treinlijnen stoppen nabij Evere?

  Deze Treinlijnen stoppen nabij Evere: IC, S4, S7, S9.

  Meer details...
 • Welke Metrolijnen stoppen nabij Evere?

  Deze Metrolijnen stoppen nabij Evere: 6.

  Meer details...
Evere kaart De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Openbaar vervoer naar Evere in Brussel

Vraag jij je af hoe je naar Evere geraakt in Brussel, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Evere te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Evere te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Evere? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Hoedemaekers; Conscience; Notre-Dame; Lekaerts; Evere.

Je kan naar Evere reizen via Bus, Trein, Sneltram of Metro. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 21, 270, 271, 272, 64, 65 Trein: IC, S4, S7, S9 Metro: 6

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Evere eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Evere gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 865 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Brussel, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Evere, Brussel
Evere, Brussel Evere (uitgesproken / ˈeːvərə / in het Nederlands en uitgesproken / evɛʁ / in het Frans ) is een van de negentien tweetalige gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest in België . De inwoners worden de Everenaars of Everaars genoemd en de patroonheilige is Sint Vincentius . Evere heeft 5 wijken: Germinal, Picardie, Platon, Destrier, Sint Vincentius. Na de talentelling van 1947 verliet de gemeente Evere via een koninklijk besluit in 1954 het Nederlandstalige gebied van de voormalige provincie Brabant en werd het toegevoegd aan het officieel tweetalig Arrondissement Brussel-Hoofdstad. Vanaf het begin verwierf Evere een statuut, een gemeentelijk onderwijs en een tweetalige administratie, waardoor het zelfs vóór Brussel kwam en vóór de eerste taalwetten van 1963 die het taalgebruik in de onderwijs, de eerste gemeente in België die dit standpunt innam. De tuinbouwers, pioniers van de witloof- cultuur, maakten naam. Het was ook - samen met de oude gemeente Haren - het centrum van de geschiedenis van de luchtvaart in België tussen 1914 en 1945 en verwelkomde de gemeente onder meer in de naburige gemeente Haren, de nieuwe Société Anonyme Belge de Constructions Aéronautiques (SABCA) en Belgian Limited Company for Exploitation of Air Navigation (Sabena). Evere bleef tot het einde van de Tweede Wereldoorlog een landelijke gemeente, de sterke bevolkingsgroei zorgde vervolgens voor de totale verdwijning van het landbouwgebied in 25 jaar. Op 1 December 2020-, de stad heeft 42.748 inwoners (20.460 mannen en 22.288 vrouwen), d.w.z. een bevolkingsdichtheid van 8.515,54 inwoners/km2.
Hoe gaan naar Evere met het openbaar vervoer - Over de plek
De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Makkelijker om bij Evere te komen met de app!