Hoe gaan naar Famiflora in Mouscron via Bus of Trein?

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Famiflora?

De dichtstbijzijnde stations bij Famiflora zijn:

  • Dottignies/Dottenijs Maison Blanche is 299 meters verwijderd, 5 minuten wandelen.
  • Dottignies/Dottenijs Le Quevaucamps is 842 meters verwijderd, 12 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Famiflora?

Deze Buslijnen stoppen nabij Famiflora: 2.

Welke Treinlijnen stoppen nabij Famiflora?

Deze Treinlijnen stoppen nabij Famiflora: IC.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Famiflora in Mouscron

Vraag jij je af hoe je naar Famiflora geraakt in Mouscron, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Famiflora te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Famiflora te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Famiflora? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Dottignies/Dottenijs Maison Blanche; Dottignies/Dottenijs Le Quevaucamps.

Je kan naar Famiflora reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 2 Trein: IC

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Famiflora eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Famiflora gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 460 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Mouscron, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Famiflora, Mouscron
Makkelijker om bij Famiflora te komen met de app!