Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Geraardsbergen in Geraardsbergen via Bus of Trein?

Info service alert Coronavirus Updates
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden bijgewerkt in de Moovit app.
Voor meer details Download de app
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden in de app bijgewerkt.
Voor meer details om de app te downloaden
Get it on Google PlayDownload on the App Store
Geraardsbergen kaart De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia

Routeaanwijzingen naar Geraardsbergen (Geraardsbergen) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Geraardsbergen komen

Hoe gaan naar Geraardsbergen via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Hoe gaan naar Geraardsbergen via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

Geraardsbergen kaart De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Openbaar vervoer naar Geraardsbergen in Geraardsbergen

Vraag jij je af hoe je naar Geraardsbergen geraakt in Geraardsbergen, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Geraardsbergen te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Geraardsbergen te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Geraardsbergen? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Geraardsbergen Station Perron 3; Geraardsbergen Station Perron 4; Geraardsbergen Station Perron 7.

Je kan naar Geraardsbergen reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 161, 78, 87 Trein: DOORNIK - GERAARDSBERGEN, GENT-SINT-PIETERS - GERAARDSBERGEN, RONSE - GERAARDSBERGEN, SCHAARBEEK - DENDERLEEUW

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Geraardsbergen eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Geraardsbergen gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 865 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Geraardsbergen, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Geraardsbergen, Geraardsbergen
Geraardsbergen, Geraardsbergen Geraardsbergen is een stad in de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. De stad ligt in de Denderstreek, aan de Dender en tegen de Oudenberg aan. De stad telt ruim 33.000 inwoners (2016), die Geraardsbergenaars worden genoemd. In de wielrennerswereld is de stad berucht omwille van de steile en hobbelige helling van de Muur van Geraardsbergen. De stad is ook bekend om zijn mattentaart. Het jaarlijkse feest van Krakelingen en Tonnekensbrand is door UNESCO erkend als Immaterieel Cultureel Erfgoed van de Mensheid. De heilige Bartholomeus en Adrianus zijn haar patroonheiligen. De plaatselijke benaming voor Geraardsbergen luidt Giesbaargen.
Hoe gaan naar Geraardsbergen met het openbaar vervoer - Over de plek
De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Makkelijker om bij Geraardsbergen te komen met de app!