Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Gouwe-aquaduct in Waddinxveen via Bus, Trein of Metro?

Info service alert Coronavirus Updates
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden bijgewerkt in de Moovit app.
Voor meer details Download de app
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden in de app bijgewerkt.
Voor meer details om de app te downloaden
Google Play badge AppStore badge
Gouwe-aquaduct, Waddinxveen, Netherlands De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia

Routeaanwijzingen naar Gouwe-aquaduct (Waddinxveen) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Gouwe-aquaduct komen

Vragen & antwoorden

 • Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Gouwe-aquaduct?

  De dichtstbijzijnde stations bij Gouwe-aquaduct zijn:

  • Waddinxveen Noord Ringdijk is 896 meters verwijderd, 13 minuten wandelen.
 • Welke Buslijnen stoppen nabij Gouwe-aquaduct?

  Deze Buslijnen stoppen nabij Gouwe-aquaduct: 175.

 • Welke Treinlijnen stoppen nabij Gouwe-aquaduct?

  Deze Treinlijnen stoppen nabij Gouwe-aquaduct: INTERCITY, SPRINTER.

Gouwe-aquaduct, Waddinxveen, Netherlands De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
De populairste Urban Mobility App in Netherlands.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Gouwe-aquaduct in Waddinxveen

Vraag jij je af hoe je naar Gouwe-aquaduct geraakt in Waddinxveen, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Gouwe-aquaduct te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Gouwe-aquaduct te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Gouwe-aquaduct? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Waddinxveen Noord Ringdijk.

Je kan naar Gouwe-aquaduct reizen via Bus, Trein of Metro. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 175 Trein: INTERCITY, SPRINTER

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Gouwe-aquaduct eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Gouwe-aquaduct gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 720 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Waddinxveen, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Gouwe-aquaduct, Waddinxveen
Gouwe-aquaduct, Waddinxveen Het Gouwe-aquaduct is een aquaduct dat het verkeer op de rijksweg A12 de Gouwe ongehinderd laat kruisen. Dit kunstwerk bevindt zich ten westen van Gouda, vlak voor de aansluiting van de A20 en de A12 in de gemeente Waddinxveen. Het aquaduct werd op 6 oktober 1981 voor het verkeer opengesteld. De oude brug was een groot knelpunt doordat er geen middengeleiderail op was, de rijstroken smal waren en er te weinig invoegruimte voor de richting Rotterdam aanwezig was. Om deze reden was de maximale snelheid beperkt tot 70 kilometer per uur. De gekanaliseerde Gouwe is relatief smal, maar wordt door veel scheepvaart gebruikt.
Hoe gaan naar Gouwe-aquaduct met het openbaar vervoer - Over de plek
De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Makkelijker om bij Gouwe-aquaduct te komen met de app!