Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Kallosluis in Beveren via Bus, Trein, Tram of Veerboot?

Bekijk Kallosluis, Beveren, op de kaart

Routeaanwijzingen naar Kallosluis (Beveren) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Kallosluis komen

  • BusBus:
  • VeerbootVeerboot:

Bus haltes in de buurt van Kallosluis in Beveren

  • Kallo Vrachtwagenparking,13 min. wandelen,

Veerboot haltes in de buurt van Kallosluis in Beveren

  • Kallosluis,23 min. wandelen,

Bus lijnen naar Kallosluis in Beveren

  • 83,Beveren-Waas Station,
Vragen & antwoorden
  • Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Kallosluis?

    De dichtstbijzijnde stations bij Kallosluis zijn:

    • Kallo Vrachtwagenparking is 899 meter verwijderd, 13 minuten wandelen.
    • Kallosluis is 1776 meter verwijderd, 23 minuten wandelen.
  • Welke Buslijnen stoppen nabij Kallosluis?

    Deze Buslijnen stoppen nabij Kallosluis: 83

  • Welke Veerbootlijnen stoppen nabij Kallosluis?

    Deze Veerbootlijnen stoppen nabij Kallosluis: VAARROUTE 1/07/2022 | HEMIKSEM - KRUIBEKE - STEENPLEIN - SINT ANNA - ZWIJNDRECHT - KALLOSLUIS - LIEFKENSHOEK - LILLO

  • Wat is het dichtstbijzijnde bus station bij Kallosluis in Beveren?

    Het dichtstbijzijnde bus station bij Kallosluis in Beveren is Kallo Vrachtwagenparking. Het is 13 min lopen.

  • Wat is het dichtstbijzijnde veerboot station bij Kallosluis in Beveren?

    Het dichtstbijzijnde veerboot station bij Kallosluis in Beveren is Kallosluis. Het is 23 min lopen.

Bekijk Kallosluis, Beveren, op de kaart

De populairste reisapp in Beveren.
Alle lokale vervoersopties in een app

Openbaar vervoer naar Kallosluis in Beveren

Vraag jij je af hoe je naar Kallosluis geraakt in Beveren, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Kallosluis te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Kallosluis te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Kallosluis? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Kallo Vrachtwagenparking; Kallosluis.

Bus:Veerboot:

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Kallosluis eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Kallosluis gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 1.5 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Beveren, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Kallosluis Adres: Fort de Perelweg straat in Beveren

Kallosluis, Beveren
Kallosluis, BeverenDe Kallosluis is een sluis in Kallo. De sluis vormt een toegang tot de dokken langs het Waaslandkanaal, een uitbreiding van de haven van Antwerpen op de linkeroever van de Schelde in de provincie Oost-Vlaanderen. De sluis is geschikt voor schepen van CEMT-klasse VIDe afmetingen van de Kallosluis zijn: lengte 360m (310m tussen de binnendeuren), breedte 50m en drempeldiepte -12,58m TAW. De toegelaten diepgang wordt echter bepaald door de waterdiepte in het Waaslandkanaal ter hoogte van de Beverentunnel. Deze bedraagt 13,5m, zodat de diepgang tot 12,25m beperkt is (kielspeling van 10%).Er liggen twee bruggen over de sluis: de Farnesebrug aan de Scheldekant en de Melselebrug aan de havenkant. En onder de sluis ligt ook nog de Beverentunnel. Het VHF-werkkanaal is 1 voor de binnenvaart. Het dokkanaal is 74 (Sector Waasland) en voor aankomende zeeschepen is het kanaal 8. De sluis werd gebouwd vanaf 1979 en in de beginjaren draaide de sluis incidenteel en werd bediend door vrijwilligers. Formeel werd de sluis in continu-gebruik genomen in 1988 met aan het hoofd, hoofd verkeersleider Frans 'Frank' Huysmans (tevens adviseur bij de bouw) en bemand met enkele vaste sasseniers en losse vrijwilligers, omdat er toen nog maar weinig scheepvaartverkeer was op de linkeroever. Het is een drukke sluis geworden, vooral door containerverkeer en merendeels door de autovrachtschepen met vooral Japanse wagens. Onder andere Hyundai, Mitsubishi, Kia, Honda en Mazda hebben er hun havenconcessies. Ook de binnenvaarttrafiek is sterk toegenomen.Om te voorkomen dat de schepen niet uit de linkeroeverdokken kunnen vertrekken als de Kallosluis niet beschikbaar zou zijn, is er nog een sluis gebouwd, de Kieldrechtsluis. Ook deze sluis verbindt de havens met de Schelde, maar dan via het Deurganckdok. De stad Antwerpen is eigenaar van deze sluis en beheert het sluiscomplex van Kallo en de dokken van de linkeroever.
Hoe gaan naar Kallosluis met het openbaar vervoer - Over de plek

Openbare lijnen met haltes dichtst in de buurt van Kallosluis in Beveren

Bus lijnen met haltes dichtst in de buurt van Kallosluis in Beveren

Veerboot lijnen met haltes dichtst in de buurt van Kallosluis in Beveren

Eenvoudiger naar Kallosluis in…