Hoe gaan naar Kemmelstraat in Lier via Bus, Trein of Sneltram?

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Kemmelstraat?

De dichtstbijzijnde stations bij Kemmelstraat zijn:

  • Lier Stadion is 320 meters verwijderd, 5 minuten wandelen.
  • Lier Voetbalstraat is 398 meters verwijderd, 6 minuten wandelen.
  • Lier Guldensporenlaan is 807 meters verwijderd, 11 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Kemmelstraat?

Deze Buslijnen stoppen nabij Kemmelstraat: 1.

Welke Treinlijnen stoppen nabij Kemmelstraat?

Deze Treinlijnen stoppen nabij Kemmelstraat: ANTWERPEN-CENTRAAL - HASSELT, ANTWERPEN-CENTRAAL - LEUVEN, ANTWERPEN-CENTRAAL - NEERPELT, ANTWERPEN-CENTRAAL - TURNHOUT.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Kemmelstraat in Lier

Routebeschrijving nodig naar Kemmelstraat in Lier, België?

Het gaat gemakkelijk met Moovit. Geef simpelweg je straatnaam in Moovit's routevinder in om een live routebeschrijving, aankomsttijden en actuele dienstregeling te bekijken en je weg te vinden met onze stratenkaart.

Download de Moovit-app om alle straten en haltes nabij Kemmelstraat te vinden. Op zoek naar een specifieke OV-lijn om daar te geraken? Bus, Trein of Sneltram en andere opties zijn maar enkele van de mogelijkheden om te gaan naar Kemmelstraat. Ontdek onze lijst met lijnen die nabij jouw bestemming passeren - Bus: 1; Trein: ANTWERPEN-CENTRAAL - HASSELT, ANTWERPEN-CENTRAAL - LEUVEN, ANTWERPEN-CENTRAAL - NEERPELT, ANTWERPEN-CENTRAAL - TURNHOUT.

Op zoek naar alternatieve haltes of stations? Bekijk de volgende lijst met haltes en stations nabij Kemmelstraat: Lier Stadion; Lier Voetbalstraat; Lier Guldensporenlaan.

Je hoeft geen afzonderlijke bus- of treinapps meer te downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt om de beste lijnen en dienstregelingen te vinden. Méér dan 460 miljoen gebruikers van over de hele wereld, zoals in Lier, bekroonden Moovit als de beste app voor het openbaar vervoer. Ontdek waarom we in de Google Play Store en Apple App Store als één van de beste OV-apps bekroond werden.

Kemmelstraat, Lier
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Kemmelstraat te komen met de app!