Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Kerk Moregem in Wortegem-Petegem via Bus of Trein?

Routeaanwijzingen naar Kerk Moregem (Wortegem-Petegem) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Kerk Moregem komen

Hoe gaan naar Kerk Moregem via de Trein?

Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Vragen & antwoorden

 • Under the Covid-19 restrictions, is it possible to get to Kerk Moregem in Wortegem-Petegem with public transit?

  Er zijn reisbeperkingen voor het openbaar vervoer in Wortegem-Petegem vanwege Covid-19. Het kan van invloed zijn op dienstregelingen en lijnen die relevant zijn voor je reis naar Kerk Moregem in Wortegem-Petegem.

  Meer details...
 • Welke Buslijnen stoppen nabij Kerk Moregem?

  Deze Buslijnen stoppen nabij Kerk Moregem: 58, 83.

  Meer details...
 • Welke Treinlijnen stoppen nabij Kerk Moregem?

  Deze Treinlijnen stoppen nabij Kerk Moregem: IC, S51.

  Meer details...
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Kerk Moregem in Wortegem-Petegem

Vraag jij je af hoe je naar Kerk Moregem geraakt in Wortegem-Petegem, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Kerk Moregem te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Kerk Moregem te gaan.

Je kan naar Kerk Moregem reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 58, 83 Trein: IC, S51

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Kerk Moregem eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Kerk Moregem gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 865 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Wortegem-Petegem, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Kerk Moregem, Wortegem-Petegem
Makkelijker om bij Kerk Moregem te komen met de app!