Hoe gaan naar Lidl in Brussel via Bus of Trein?

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Lidl?

De dichtstbijzijnde stations bij Lidl zijn:

  • Vanderstichelen is 193 meters verwijderd, 3 minuten wandelen.
  • Sint-Jans-Molenbeek Schelde is 217 meters verwijderd, 3 minuten wandelen.
  • Sint-Jans-Molenbeek Belgica is 241 meters verwijderd, 4 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Lidl?

Deze Buslijnen stoppen nabij Lidl: 129, 230, 232, 243, 250, 251, 260.

Welke Treinlijnen stoppen nabij Lidl?

Deze Treinlijnen stoppen nabij Lidl: AALST - DENDERMONDE, DENDERMONDE - AALST.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Lidl in Brussel

Vraag jij je af hoe je naar Lidl geraakt in Brussel, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Lidl te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Lidl te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Lidl? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Vanderstichelen; Sint-Jans-Molenbeek Schelde; Sint-Jans-Molenbeek Belgica.

Je kan naar Lidl reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 129, 230, 232, 243, 250, 251, 260 Trein: AALST - DENDERMONDE, DENDERMONDE - AALST

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Lidl eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Lidl gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 460 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Brussel, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Lidl, Brussel
Makkelijker om bij Lidl te komen met de app!