Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Lillo-Fort in Antwerpen via Ferry, Sneltram, Trein of Bus?

Routeaanwijzingen naar Lillo-Fort (Antwerpen) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Lillo-Fort komen

Vragen & antwoorden

De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Lillo-Fort in Antwerpen

Vraag jij je af hoe je naar Lillo-Fort geraakt in Antwerpen, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Lillo-Fort te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Lillo-Fort te gaan.

Je kan naar Lillo-Fort reizen via Ferry, Sneltram, Trein of Bus. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Ferry: VAARROUTE PER 1 JULI 2019 | HEMIKSEM - KRUIBEKE - STEENPLEIN - SINT ANNA - ZWIJNDRECHT - KALLOSLUIS - LIEFKENSHOEK - LILLO

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Lillo-Fort eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Lillo-Fort gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 865 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Antwerpen, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Lillo-Fort, Antwerpen
Makkelijker om bij Lillo-Fort te komen met de app!