Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Lillo-Fort in Antwerpen via Veerboot, Tram, Trein of Bus?

Bekijk Lillo-Fort, Antwerpen, op de kaart

Lillo-Fort kaart

Routeaanwijzingen naar Lillo-Fort (Antwerpen) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Lillo-Fort komen

Veerboot haltes in de buurt van Lillo-Fort in Antwerpen

Stationnaam Afstand
Lillo 6 min. wandelen
Vragen & antwoorden

Bekijk Lillo-Fort, Antwerpen, op de kaart

Lillo-Fort kaart
De populairste reisapp in Belgique.
Alle lokale vervoersopties in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Lillo-Fort in Antwerpen

Vraag jij je af hoe je naar Lillo-Fort geraakt in Antwerpen, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Lillo-Fort te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Lillo-Fort te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Lillo-Fort? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Lillo.

Je kan naar Lillo-Fort reizen via Veerboot, Tram, Trein of Bus. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Veerboot: VAARROUTE 1/07/2019 | HEMIKSEM - KRUIBEKE - STEENPLEIN - SINT ANNA - ZWIJNDRECHT - KALLOSLUIS - LIEFKENSHOEK - LILLO

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Lillo-Fort eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Lillo-Fort gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 930 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Antwerpen, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Lillo-Fort, Antwerpen
Makkelijker om bij Lillo-Fort te komen met de app!