Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Havencentrum Lillo in Antwerpen via Veerboot, Tram, Trein of Bus?

Bekijk Havencentrum Lillo, Antwerpen, op de kaart

Havencentrum Lillo kaart

Routeaanwijzingen naar Havencentrum Lillo (Antwerpen) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Havencentrum Lillo komen

Veerboot haltes in de buurt van Havencentrum Lillo in Antwerpen

Stationnaam Afstand
Lillo 13 min. wandelen
Vragen & antwoorden

Bekijk Havencentrum Lillo, Antwerpen, op de kaart

Havencentrum Lillo kaart
De populairste reisapp in Belgique.
Alle lokale vervoersopties in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Havencentrum Lillo in Antwerpen

Vraag jij je af hoe je naar Havencentrum Lillo geraakt in Antwerpen, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Havencentrum Lillo te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Havencentrum Lillo te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Havencentrum Lillo? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Lillo.

Je kan naar Havencentrum Lillo reizen via Veerboot, Tram, Trein of Bus. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Veerboot: VAARROUTE 1/07/2019 | HEMIKSEM - KRUIBEKE - STEENPLEIN - SINT ANNA - ZWIJNDRECHT - KALLOSLUIS - LIEFKENSHOEK - LILLO

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Havencentrum Lillo eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Havencentrum Lillo gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 930 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Antwerpen, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Havencentrum Lillo, Antwerpen
Makkelijker om bij Havencentrum Lillo te komen met de app!