Hoe gaan naar Paaiestraat in Lier via Bus, Trein of Sneltram?

Start
Einde
Zoeken

Vragen & antwoorden

Welke Buslijnen stoppen nabij Paaiestraat?

Deze Buslijnen stoppen nabij Paaiestraat: 90.

Welke Treinlijnen stoppen nabij Paaiestraat?

Deze Treinlijnen stoppen nabij Paaiestraat: ANTWERPEN-CENTRAAL - MOL, ANTWERPEN-CENTRAAL - TURNHOUT, BINCHE - TURNHOUT, LEUVEN - ANTWERPEN-CENTRAAL.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Paaiestraat in Lier

Hoe gaan naar Paaiestraat in Lier, België?

Dat gaat eenvoudig met Moovit. Voer de straatnaam in en onze routevinder gaat op zoek naar de snelste manier om er te geraken! Niet zeker waar je wilt afstappen? Download de Moovit-app voor live routebeschrijvingen (om bijvoorbeeld naar Paaiestraat te gaan), bekijk dienstroosters en ontvang geschatte aankomsttijden voor jouw favoriete Bus, Trein of Sneltramlijnen.

Je kan ook naar Paaiestraat gaan viaBus, Trein of Sneltram. Dit zijn de lijnen en routes die een halte hebben in de buurt - Bus: 90; Trein: ANTWERPEN-CENTRAAL - MOL, ANTWERPEN-CENTRAAL - TURNHOUT, BINCHE - TURNHOUT, LEUVEN - ANTWERPEN-CENTRAAL.

Download de Moovit-app om de actuele dienstregeling en routes te bekijken die beschikbaar zijn in Lier Geen nood om een speciale bus- of treinapp te installeren om de tijden op te zoeken. Moovit is de enige alles-in-één OV-app die je helpt te gaan waar je naartoe wil.

We maken reizen met het openbaar vervoer naar Paaiestraat eenvoudig, wat dan ook de reden is waarom méér dan 460 gebruikers in o.a. Lier Moovit vertrouwen als de beste OV-app.

Paaiestraat, Lier
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Paaiestraat te komen met de app!