Hoe gaan naar Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Belgique via Bus of Trein

Start
Einde
Zoeken

Routeaanwijzingen naar Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer (Belgique) met het openbaar vervoer

Klik op een route voor de geüploade dienstregeling, live aankomsten en stap voor stap routeaanwijzingen.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Hoe gaan naar Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer via de Bus

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Kortenberg 200 min
Wandelen
Bus - 352352
Bus - 370370
Bus - 299299
Bus - 17A17A
Bus - 11
Van Basic-Fit, Schelle 250 min
Bus - 500500
Bus - 11
Bus - 416416
Bus - 470470
Bus - 11

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer?

  • De dichtstbijzijnde stations bij Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer zijn:
    • Mol Zilvermeer is 175 meters verwijderd, 3 minuten wandelen
    • Mol Zilvermeerhaven is 838 meters verwijderd, 11 minuten wandelen

Welke Buslijnen stoppen nabij Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2600 steden in 85+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge
Voeg deze badje aan jouw website toe Klik om HTML te kopiëren

Op zoek naar een routebeschrijving naar Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Belgique, België?

Naar Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer reizen werd juist een stuk eenvoudiger dankzij Moovit. Ontvang een routebeschrijving en vind de dichtstbijzijnde haltes met behulp van de mobiele Moovit-app of Moovit-webapplicatie.

Bus of Trein en andere opties zijn relevante alternatieven van het openbaar vervoer om jouw bestemming te bereiken. De volgende OV-lijnen beschikken over een route die nabij Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer passeren - Bus: 1.

Op zoek naar een halte nabij uw bestemming. Bekijk deze mogelijkheden met het openbaar vervoer: Mol Zilvermeer; Mol Zilvermeerhaven.

Wil jij een specifieke busapp downloaden om te zien wanneer de volgende bus komt? En een andere app voor de trein? Met Moovit heb je alle opties met het OV binnen handbereik dankzij één app.

Moovit voorziet je van een snelle routebeschrijving naar Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, met een actuele dienstregeling. Download onze app voor een live stap-per-stap routebeschrijving, realtime rittijdschatting en om na te gaan welke OV-lijn je het snelt naar Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer brengt. Download Moovit om te zien waarom we in de Google Play Store en Apple App Store bekroond werden als beste vervoerapp.

Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer Het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer is een recreatiedomein gelegen in de Belgische gemeente Mol. Het domein wordt uitgebaat door de provincie Antwerpen. Het heeft een oppervlakte van 157 ha en omvat zowel een camping als een recreatief gedeelte en vele sportieve mogelijkheden. Het recreatiedomein omvat een zwemvijver met witzandstrand, een watersport- en duikvijver, speeltuinen, minigolf, roeiboten en waterfietsen, gocarts en elektrische minicars. Op het domein zijn er meerdere horeca uitbatingen met eet- en drankgelegenheid in verschillende prijsklasses, overnachtingsmogelijkheden in blokhutten, een grotere bivakplaats, camping, kampeerhutten en 100% toegankelijke vakantiewoningen. Verder vind je er uitgebreide sportinfrastructuur met een hoogteparcours, avonturentoren, klimmuur en speleobox, moderne sportterreinen, enz. Sinds 2006 beschikt het domein over een eigen toervaarthaven. Zilvermeer besteedt veel aandacht aan milieu- en natuurbehoud en behaalde zo het ISO 14001 milieulabel. Het domein werd ook al enkele keren beloond met drie Groene Sleutels en de Blauwe Vlag. Het domein is onderdeel van een zandwinningsreserve van Sibelco. Het provinciebestuur van de provincie Antwerpen onderhandelt met het bedrijf voor een bedrijfszekere uitbating van het provinciaal domein en zou andere gronden reserveren als reserve voor toekomstige zandwinning in een ruilovereenkomst. Opmerkelijk is dat het Zilvermeer een natuurlijk zuiveringssysteem in de zwemvijver heeft.
Hoe gaan naar Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer met het openbaar vervoer - Over de plek

Dichstbijzijnde stations naar Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Belgique

Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér