Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol via Bus, Trein of Sneltram?

Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer kaart De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia

Routeaanwijzingen naar Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer (Mol) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer komen

 • Bus Bus: 1

Bus haltes in de buurt van Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol

Stationnaam Afstand
Mol Zilvermeer 0 min. wandelen

Bus lijnen naar Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol

Naam lijn Richting
1 Mol - Ginderbuiten - Sluis - Rauw

Vragen & antwoorden

 • Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer?

  De dichtstbijzijnde stations bij Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer zijn:

  • Mol Zilvermeer is 0 meters verwijderd, 0 minuten wandelen.
  Meer details...
 • Welke Buslijnen stoppen nabij Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer?

  Deze Buslijnen stoppen nabij Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer: 1.

  Meer details...
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer kaart De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
De populairste Urban Mobility App in Belgique.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol

Vraag jij je af hoe je naar Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer geraakt in Mol, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Mol Zilvermeer.

Je kan naar Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer reizen via Bus, Trein of Sneltram. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 1

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 930 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Mol, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Mol
Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer, Mol Het Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer is een recreatiedomein gelegen in de Belgische gemeente Mol. Het domein wordt uitgebaat door de provincie Antwerpen. Het heeft een oppervlakte van 157 hectare en omvat zowel een camping als een recreatief gedeelte.Het recreatiedomein omvat een zwemvijver met witzandstrand, een watersport- en duikvijver, speeltuinen, minigolf, roeiboten en waterfietsen, go-karts en elektrische minicars. Op het domein zijn er meerdere horecabedrijven, een grote bivakplaats, kampeerhutten en voor mindervaliden toegankelijke vakantiewoningen. Verder zijn er een hoogteparcours, een avonturentoren, een klimmuur met een speleobox, en andere sportterreinen. Sinds 2006 beschikt het domein over een eigen toervaarthaven. Het domein is onderdeel van een zandwinningsreserve van Sibelco. In ruil voor uitbating van het domein zou het Antwerpse provinciale bestuur andere gronden hebben gereserveerd voor toekomstige zandwinning. Zilvermeer draagt verschillende keurmerken voor milieu- en natuurbehoud, zoals de ISO 14001-certificatie, de Groene Sleutel en de Blauwe Vlag. Opmerkelijk is dat het Zilvermeer een natuurlijk zuiveringssysteem in zijn zwemvijver heeft.
Hoe gaan naar Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer met het openbaar vervoer - Over de plek
De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia

Openbare lijnen met haltes dichtst in de buurt van Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol

Bus lijnen met haltes dichtst in de buurt van Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer in Mol

Makkelijker om bij Provinciaal Recreatiedomein Zilvermeer te komen met de app!