Hoe gaan naar Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek via Bus of Trein

Start
Einde
Zoeken

Routeaanwijzingen naar Safaripark Beekse Bergen (Hilvarenbeek) met het openbaar vervoer

Klik op een route voor de geüploade dienstregeling, live aankomsten en stap voor stap routeaanwijzingen.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Hoe gaan naar Safaripark Beekse Bergen via de Bus

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Bruin Café Oud Brabant 47 min
Wandelen
Bus - 142142
Wandelen
Van Raveleijn 54 min
Bus - 300300
Bus - 142142
Wandelen
Van Hasseltrotonde (Draaiend Huis) 36 min
Bus - 300300
Bus - 142142
Wandelen
Van Tilburg University Sports Centre 34 min
Wandelen
Bus - 22
Bus - 142142
Wandelen
Van Station Tilburg Universiteit 39 min
Bus - 33
Bus - 142142
Wandelen

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Safaripark Beekse Bergen?

  • De dichtstbijzijnde stations bij Safaripark Beekse Bergen zijn:
    • Hilvarenbeek, Safaripark is 456 meters verwijderd, 7 minuten wandelen

Welke Buslijnen stoppen nabij Safaripark Beekse Bergen?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2700 steden in 86+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge
Voeg deze badje aan jouw website toe Klik om HTML te kopiëren

Op zoek naar een routebeschrijving naar Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek, Nederland? Jouw reis is net heel wat eenvoudiger geworden!

Download de Moovit-app om sneller routebeschrijvingen te vinden en de meest recente Bus of Treindienstregelingen naar Safaripark Beekse Bergen te vinden. Verkrijg actuele tijden voor alle routes die beschikbaar zijn met een realtime stap-per-stap routebeschrijving voor Safaripark Beekse Bergen.

De Moovit-app toont je daarnaast ook de dichtstbijzijnde haltes en stations voor jouw bestemming. kies van een lijst met haltes nabij Safaripark Beekse Bergen: Hilvarenbeek, Safaripark.

Ontdek alle Bus of Treinlijnen die je kunt nemen om naar Safaripark Beekse Bergen te reizen. Hier vind je een lijst met enkele lijnen die nabij jouw bestemming passeren - Bus: 142, 143.

Van plan om terug te keren van Safaripark Beekse Bergen, maar ken je de weg niet? Je kan jouw bestemming selecteren op onze online kaart en Moovit zal je de best mogelijke routes tonen om te gaan waar je naartoe wilt!

Moovit helpt je de snelste route en handigste vertrektijden te vinden. Geen nood om een bus- of treinapp te installeren om de dienstregeling te controleren. Moovit beschikt over alle OV-informatie die je nodig hebt. Dat is waarom we in de Google Play Store en Apple App Store als beste app voor het openbaar vervoer bekroond werden.

Safaripark Beekse Bergen, Hilvarenbeek
Safaripark Beekse Bergen, Hilvarenbeek Safaripark Beekse Bergen is een dierenpark van Libéma Exploitatie BV. Het ligt tussen Tilburg en Hilvarenbeek in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. Het is qua oppervlakte het grootste dierenpark van de Benelux. Er worden meer dan 150 diersoorten in gevangenschap gehouden, variërend van kleine zoogdieren tot grote vogels. Op uitgestrekte open vlaktes bevinden zich zebra's, giraffen en struisvogels. Voorts zijn er leeuwen, neushoorns, olifanten en jachtluipaarden. Er zijn diverse manieren om dieren te zien: een wandelsafari, autosafari, bussafari en bootsafari. Sinds enkele jaren is het voor groepen ook mogelijk het park per kano te bezoeken. Naast het bezoeken van het park met de auto en de safaribus, wat al vanaf de opening van het park tot de mogelijkheden behoort, is het ook mogelijk om vanaf diverse wandelpaden of met de safariboot de dieren te bekijken. De safarimogelijkheden zijn te combineren. De autosafari is veelbesproken, voornamelijk omdat sommige bezoekers zich niet houden aan de regels die het park heeft gesteld. Het is niet toegestaan de dieren te voeren, dit om te voorkomen dat ze ziek worden of overlijden. Daarnaast mag men niet uitstappen. Beide regels worden met enige regelmaat overtreden. Enkele diersoorten zijn daarom afgeschermd door hekwerken, desondanks was er in maart 2012 een incident met jachtluipaarden.
Hoe gaan naar Safaripark Beekse Bergen met het openbaar vervoer - Over de plek
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér