Hoe gaan naar Station Bergen op Zoom in Bergen Op Zoom via Bus, Trein of Metro?

Start
Einde
Zoeken
Coronavirus Updates
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden bijgewerkt in de Moovit app.
Voor meer details Download de app
Alle wijzigingen in het openbaar vervoer als gevolg van het Coronavirus (COVID-19) worden in de app bijgewerkt.
Voor meer details QR-code scannen om de app te downloaden
Google Play badge AppStore badge

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Station Bergen op Zoom?

De dichtstbijzijnde stations bij Station Bergen op Zoom zijn:

  • Bergen Op Zoom Jacob Obrechtlaan is 299 meters verwijderd, 5 minuten wandelen.
  • Bergen Op Zoom Slootmanslaan is 627 meters verwijderd, 9 minuten wandelen.
  • Bergen Op Zoom Noordsingel is 708 meters verwijderd, 10 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Station Bergen op Zoom?

Deze Buslijnen stoppen nabij Station Bergen op Zoom: 111, 112, 310.

Welke Treinlijnen stoppen nabij Station Bergen op Zoom?

Deze Treinlijnen stoppen nabij Station Bergen op Zoom: INTERCITY.

Station Bergen op Zoom, Bergen Op Zoom, Netherlands De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
De populairste Urban Mobility App in Netherlands.
Alle plaatselijke vervoersmogelijkheden in een app
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Station Bergen op Zoom in Bergen Op Zoom

Vraag jij je af hoe je naar Station Bergen op Zoom geraakt in Bergen Op Zoom, Nederland? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Station Bergen op Zoom te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Station Bergen op Zoom te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Station Bergen op Zoom? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Bergen Op Zoom Jacob Obrechtlaan; Bergen Op Zoom Slootmanslaan; Bergen Op Zoom Noordsingel.

Je kan naar Station Bergen op Zoom reizen via Bus, Trein of Metro. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 111, 112, 310 Trein: INTERCITY

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Station Bergen op Zoom eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Station Bergen op Zoom gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 720 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Bergen Op Zoom, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Station Bergen op Zoom, Bergen Op Zoom
Station Bergen op Zoom, Bergen Op Zoom Station Bergen op Zoom is een Nederlands spoorwegstation aan de "Zeeuwse Lijn" Roosendaal - Vlissingen. Het station bedient niet alleen de West-Brabantse stad Bergen op Zoom, maar heeft door diverse streekbusverbindingen ook een regionale functie. Het station werd geopend op 23 december 1863. In 1971 werd het oorspronkelijke stationsgebouw vervangen door een modern ogende constructie met veel glas van de hand van architect Cees Douma. Op de voorgevel is een mozaïek van de kunstenaar Jan Dijker aangebracht. Er zijn plannen om het totale stationsgebied een nieuw leven in te blazen met nieuwe woningen, kantoorgebouwen en een nieuw bus/treinstation (incl. stationsgebouw). Het eilandperron met de oorspronkelijke overkapping kan bereikt worden door middel van een overweg naar de stationshal, gelegen ten westen van de sporen, en een voetgangerstunnel met uitgangen aan beide uiteinden. Het eilandperron ligt tussen de sporen 2 en 3. Het station heeft de beschikking over 2 extra sporen voor goederentreinen en/of inhalende treinen.
Hoe gaan naar Station Bergen op Zoom met het openbaar vervoer - Over de plek
De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Makkelijker om bij Station Bergen op Zoom te komen met de app!