Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Station Bissegem in Kortrijk via trein of bus?

Bekijk Station Bissegem, Kortrijk, op de kaart

Routeaanwijzingen naar Station Bissegem (Kortrijk) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Station Bissegem komen

 • BusBus: 
 • TreinTrein: 

Hoe gaan naar Station Bissegem via de bus?

Klik op de busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Hoe gaan naar Station Bissegem via de trein?

Klik op de treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Bus haltes in de buurt van Station Bissegem in Kortrijk

 • Bissegem Land Van Belofte,2 min. wandelen,
 • Bissegem Tientjesstraat,13 min. wandelen,

Trein haltes in de buurt van Station Bissegem in Kortrijk

 • Wevelgem,51 min. wandelen,
 • Courtrai,63 min. wandelen,

Bus lijnen naar Station Bissegem in Kortrijk

 • 4,Kortrijk Station - Bissegem Tientjesstraat,
 • 40,Kortrijk - Bissegem - Wevelgem - Menen,
 • 5,Kortrijk Busterminal 2 Perron 22,
Vragen & antwoorden
 • Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Station Bissegem?

  De dichtstbijzijnde stations bij Station Bissegem zijn:

  • Bissegem Land Van Belofte is 97 meter verwijderd, 2 minuten wandelen.
  • Bissegem Tientjesstraat is 1014 meter verwijderd, 13 minuten wandelen.
  • Wevelgem is 3947 meter verwijderd, 51 minuten wandelen.
  • Courtrai is 4925 meter verwijderd, 63 minuten wandelen.
 • Welke buslijnen stoppen nabij Station Bissegem?

  Deze buslijnen stoppen nabij Station Bissegem: 4, 40.

 • Welke trein lijn stopt in de buurt van Station Bissegem?

  IC

 • Wat is het dichtstbijzijnde bus station bij Station Bissegem in Kortrijk?

  Het dichtstbijzijnde bus station bij Station Bissegem in Kortrijk is Bissegem Land Van Belofte. Het is 2 min lopen.

Bekijk Station Bissegem, Kortrijk, op de kaart

Openbaar vervoer naar Station Bissegem in Kortrijk

Vraag jij je af hoe je naar Station Bissegem geraakt in Kortrijk, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Station Bissegem te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Station Bissegem te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Station Bissegem? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Bissegem Land Van Belofte; Bissegem Tientjesstraat; Wevelgem; Courtrai.

Bus:Trein:

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Station Bissegem eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Station Bissegem gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 1.5 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Kortrijk, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Station Bissegem Adres: Vlaswaagplein straat in Kortrijk

Station Bissegem, Kortrijk

Reis rond in Kortrijk via het openbaar vervoer!

Rondreizen in Kortrijk was nog nooit zo makkelijk. Ontvang stap-per-stap wegbeschrijvingen naar eender welke attractie, straat, station, halte of bezienswaardigheid. Bekijk bus- en treinroosters, aankomsttijden, gedetailleerde routes op een kaart en ontvang dienstnotificaties zodat je exact weet hoe je eender waar geraakt in Kortrijk.

Wanneer je naar eender welke bestemming rond Kortrijk wil gaan, kan je de Live Wegbeschrijving-functie van Moovit gebruiken om exact te weten hoe ver je moet wandelen, hoelang je moet wachten op je lijn en hoeveel haltes je nog moet passeren. Moovit stelt je automatisch op de hoogte wanneer het tijd is om af te stappen - het is dus niet nodig om constant te kijken wanneer je aan de juiste halte bent.

Benieuwd hoe je openbaar vervoer kunt gebruiken in Kortrijk of hoe je kunt betalen voor openbaar vervoer in Kortrijk? De Moovit app voor openbaar vervoer kan je helpen om eenvoudig en tegen minimale kosten je weg te vinden met het openbaar vervoer. Het omvat openbaar vervoertarieven, ticketprijzen en kosten. Op zoek naar een kaart van de openbaar vervoerlijnen in Kortrijk? De Moovit app voor openbaar vervoer toont alle kaarten van het openbaar vervoer in Kortrijk met alle trein of bus routes en haltes op een interactieve kaart.

Kortrijk heeft 2 OV-mogelijkheden, waaronder: trein of bus, die uitgebaat worden door verschillende agentschappen, waaronder: STIB, STIB, STIB, Brussels City Shuttle, NMBS/SNCB, NMBS/SNCB, De Lijn, De Lijn, TEC Liège - Verviers, TEC Charleroi, TEC Charleroi, TEC Namur - Luxembourg, TEC Brabant Wallon, TEC Hainaut en DeWaterbus

Openbare lijnen met haltes dichtst in de buurt van Station Bissegem in Kortrijk

Trein lijnen met haltes dichtst in de buurt van Station Bissegem in Kortrijk

Bus lijnen met haltes dichtst in de buurt van Station Bissegem in Kortrijk

Eenvoudiger naar Station Bissegem in…