Hoe gaan naar Station Centrum West in Zoetermeer via Bus, Trein, Sneltram of Metro?

Start
Einde
Zoeken
Station Centrum West, Zoetermeer, Netherlands De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia

Routeaanwijzingen naar Station Centrum West (Zoetermeer) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Station Centrum West komen - Bus: 170, 55; Trein: SPRINTER; Sneltram: 3, 4.

Hoe gaan naar Station Centrum West via de Bus?

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Metrostation Melanchthonweg 64 min
Bus - 3535
Bus - 174174
Bus - 170170
Van Tramhalte Marconiplein 81 min
Bus - 4242
Bus - 3838
Bus - 4040
Bus - 5555
Van Giessenbrug 76 min
Wandelen
Bus - 3333
Bus - 4040
Bus - 5555
Van David Lloyd 68 min
Wandelen
Bus - 4040
Bus - 5555
Van Knooppunt Terbregseplein 86 min
Wandelen
Bus - 3535
Bus - 174174
Bus - 170170

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Station Centrum West?

De dichtstbijzijnde stations bij Station Centrum West zijn:

  • Zoetermeer, Centrum-West is 32 meters verwijderd, 1 minuten wandelen.
  • Zoetermeer, Centrum West is 81 meters verwijderd, 2 minuten wandelen.
  • Zoetermeer, Fonteinbos is 500 meters verwijderd, 7 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Station Centrum West?

Deze Buslijnen stoppen nabij Station Centrum West: 170, 55.

Welke Treinlijnen stoppen nabij Station Centrum West?

Deze Treinlijnen stoppen nabij Station Centrum West: SPRINTER.

Welke Sneltramlijnen stoppen nabij Station Centrum West?

Deze Sneltramlijnen stoppen nabij Station Centrum West: 3, 4.

Station Centrum West, Zoetermeer, Netherlands De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Station Centrum West in Zoetermeer

Op zoek naar een routebeschrijving naar Station Centrum West in Zoetermeer, Nederland? Jouw reis is net heel wat eenvoudiger geworden!

Download de Moovit-app om sneller routebeschrijvingen te vinden en de meest recente Bus, Trein, Sneltram of Metrodienstregelingen naar Station Centrum West te vinden. Verkrijg actuele tijden voor alle routes die beschikbaar zijn met een realtime stap-per-stap routebeschrijving voor Station Centrum West.

De Moovit-app toont je daarnaast ook de dichtstbijzijnde haltes en stations voor jouw bestemming. kies van een lijst met haltes nabij Station Centrum West: Zoetermeer, Centrum-West; Zoetermeer, Centrum West; Zoetermeer, Fonteinbos.

Ontdek alle Bus, Trein, Sneltram of Metrolijnen die je kunt nemen om naar Station Centrum West te reizen. Hier vind je een lijst met enkele lijnen die nabij jouw bestemming passeren - Bus: 170, 55; Trein: SPRINTER; Sneltram: 3, 4.

Van plan om terug te keren van Station Centrum West, maar ken je de weg niet? Je kan jouw bestemming selecteren op onze online kaart en Moovit zal je de best mogelijke routes tonen om te gaan waar je naartoe wilt!

Moovit helpt je de snelste route en handigste vertrektijden te vinden. Geen nood om een bus- of treinapp te installeren om de dienstregeling te controleren. Moovit beschikt over alle OV-informatie die je nodig hebt. Dat is waarom we in de Google Play Store en Apple App Store als beste app voor het openbaar vervoer bekroond werden.

Station Centrum West, Zoetermeer
Station Centrum West, Zoetermeer Centrum-West is een sneltramhalte van RandstadRail en een voormalig NS-spoorwegstation in Zoetermeer aan de Zoetermeer Stadslijn. Het werd geopend op 22 mei 1977. Met ingang van 3 juni 2006 werd het station tijdelijk gesloten om verbouwd te worden tot sneltramhalte in het kader van het lightrailproject RandstadRail. Voor de ombouw van het station zijn de trappen en overkappingen vernieuwd en zijn er liften aangebracht. Tussen juni en september 2006 werd de lijn verder aangepast, en werden de perrons verlaagd om de halte geschikt te maken voor lagevloertrams. Ook werd de halte uitgebreid met een derde spoor dat hier eindigt. Hiermee kwam de mogelijkheid richting Den Haag terug te rijden, zoals die bij het treinspoor nog het geval was, bij dit station te vervallen. Dit derde spoor wordt gebruikt als eindpunt voor de voertuigen van RandstadRail 3 en is het vertrekspoor voor de rijrichting Dorp, Delftsewallen en verder. Alle voertuigen uit Den Haag, op het doorgaande spoor, gaan verder in de richting Stadhuis, Palenstein en verder. In juli 2013 werd bekend dat er een vierde spoor zou worden aangelegd. Dit vierde spoor wordt, samen met het derde spoor, gebruikt als eindpunt voor de voertuigen van RandstadRail 3 en is het vertrekspoor voor de rijrichting Dorp, Delftsewallen en verder. De halte werd op 29 oktober 2006 in gebruik genomen voor RandstadRail 4 en op 27 oktober 2007 voor RandstadRail 3.
Hoe gaan naar Station Centrum West met het openbaar vervoer - Over de plek
De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Meer informatie op Wikipedia
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Station Centrum West te komen met de app!