Naar hoofdcontent

Hoe gaan naar Tolplein Liefkenshoektunnel in Beveren via Veerboot, Tram, Bus of Trein?

Bekijk Tolplein Liefkenshoektunnel, Beveren, op de kaart

Routeaanwijzingen naar Tolplein Liefkenshoektunnel (Beveren) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Tolplein Liefkenshoektunnel komen

Veerboot haltes in de buurt van Tolplein Liefkenshoektunnel in Beveren

Stationnaam Afstand
Kallosluis 19 min. wandelen
Vragen & antwoorden

Bekijk Tolplein Liefkenshoektunnel, Beveren, op de kaart

De populairste reisapp in Belgique.
Alle lokale vervoersopties in een app
Get it on Google Play Download on the App Store

Openbaar vervoer naar Tolplein Liefkenshoektunnel in Beveren

Vraag jij je af hoe je naar Tolplein Liefkenshoektunnel geraakt in Beveren, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Tolplein Liefkenshoektunnel te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoelang het duurt om naar Tolplein Liefkenshoektunnel te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Tolplein Liefkenshoektunnel? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Kallosluis.

Je kan naar Tolplein Liefkenshoektunnel reizen via Veerboot, Tram, Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Veerboot: VAARROUTE 1/07/2019 | HEMIKSEM - KRUIBEKE - STEENPLEIN - SINT ANNA - ZWIJNDRECHT - KALLOSLUIS - LIEFKENSHOEK - LILLO

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Tolplein Liefkenshoektunnel eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Tolplein Liefkenshoektunnel gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 930 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Beveren, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Tolplein Liefkenshoektunnel, Beveren

Moovit

1.19M+ recensies
Eenvoudiger naar Tolplein Liefkenshoektunnel in…