Hoe gaan naar Völkerich in Plombières via Bus of Trein

Start
Einde
Zoeken

Routeaanwijzingen naar Völkerich (Plombières) met het openbaar vervoer

Klik op een route voor de geüploade dienstregeling, live aankomsten en stap voor stap routeaanwijzingen.

Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken

Hoe gaan naar Völkerich via de Bus

Klik op de Busroute om een stap-per-stap wegbeschrijving te bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.

Van Liège 196 min
Bus - 6969
Bus - 725725
Bus - 396396
Wandelen
Van Gare Verviers-Central, Verviers 114 min
Bus - 725725
Bus - 396396
Wandelen

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Völkerich?

  • De dichtstbijzijnde stations bij Völkerich zijn:
    • Gemmenich Cimetière is 165 meters verwijderd, 3 minuten wandelen
    • Vollkerich Institut is 195 meters verwijderd, 3 minuten wandelen
    • Vollkerich Chapelle is 456 meters verwijderd, 6 minuten wandelen
    • Gemmenich Cité is 521 meters verwijderd, 7 minuten wandelen

Welke Buslijnen stoppen nabij Völkerich?

Ontvang wegbeschrijvingen vanaf je huidige locatie
Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 2700 steden in 86+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge
Voeg deze badje aan jouw website toe Klik om HTML te kopiëren

Vraag jij je af hoe je naar Völkerich geraakt in Plombières, België? Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Völkerich te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad. Bekijk dienstregelingen, routes, tijdroosters en ontdek hoe lang het duurt om naar Völkerich te gaan.

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij Völkerich? Bekijk deze lijst met de haltes die zich het dichtst bij jouw bestemming bevinden: Gemmenich Cimetière; Vollkerich Institut; Vollkerich Chapelle; Gemmenich Cité.

Je kan naar Völkerich reizen via Bus of Trein. Dit zijn de lijnen en routes die haltes hebben in de nabijheid - Bus: 396, 710.

Wil je zien of er een andere route is die je helpt er sneller te geraken? Moovit helpt je alternatieve routes en dienstregelingen te vinden. Verkrijg een routebeschrijving van en naar Völkerich eenvoudig in de Moovit-app of op de website.

We maken reizen naar Völkerich gemakkelijk, wat dan ook de reden is waarom meer dan 300 miljoen gebruikers, waaronder gebruikers in Plombières, Moovit vertrouwen als de beste app voor openbaar vervoer. Je moet geen individuele bus- of treinapp downloaden: Moovit is jouw alles-in-één OV-app die je helpt de beste bus- en treinlijnen te vinden.

Völkerich, Plombières
Völkerich, Plombières Völkerich (Limburgs en Platdiets: Fölkerech) is een gehucht bij Gemmenich, een deelgemeente van de Belgische gemeente Blieberg (Plombières) in de provincie Luik. Völkerich ligt samen met Gemmenich op een terras boven het dal van de Geul, tegen de helling van de Vijlenerbossen. De bebouwing concentreert zich langs de doorgaande weg van Gemmenich naar Wezet (N608) en bestaat overwegend uit vrijstaande woningen en (voormalige) boerderijen. Veel gebouwen zijn opgetrokken in plaatselijke kolenzandsteen en vakwerk. Midden in het gehucht staat, op een driesprong van wegen, een Onze-Lieve-Vrouwekapel uit 1757. Een ander opvallend gebouw is het voormalig klooster van de franciscanen. Rondom Völkerich is nog de oude spoorbedding te herkennen van de lijn 39 van Gemmenich naar Welkenraedt, die thans is ingericht als fiets-, wandel- en ruiterpad.
Hoe gaan naar Völkerich met het openbaar vervoer - Over de plek
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Real-time Aankomsten, Tijdroosters, Kaarten & Méér