Hoe gaan naar Vennquerbahn in Belgique via Bus?

Start
Einde
Zoeken

Routeaanwijzingen naar Vennquerbahn (Belgique) met het openbaar vervoer

De volgende lijnen hebben routes die langs Vennquerbahn komen - Bus: 746.

Vragen & antwoorden

Wat zijn de dichtstbijzijnde stations bij Vennquerbahn?

De dichtstbijzijnde stations bij Vennquerbahn zijn:

  • Allmuthen Zoll is 1153 meters verwijderd, 15 minuten wandelen.

Welke Buslijnen stoppen nabij Vennquerbahn?

Deze Buslijnen stoppen nabij Vennquerbahn: 746.

Moovit is de #1 OV-app
Ondersteunt meer dan 3000 steden in 92+ landen wereldwijd!
Google Play badge AppStore badge

Openbaar vervoer naar Vennquerbahn in Belgique

Wil je weten hoe je het best gaat naar Vennquerbahn in Belgique, België?

Moovit kan jou helpen! Onze routevinder maakt jouw reis gemakkelijker. Geef de straatnaam in waar je op zoek naar bent en Moovit toont je de beste routes met de snelste tijd om daar te geraken!

Op zoek naar de dichtstbijzijnde halte of station bij jouw bestemming? Als je naar Vennquerbahn wilt gaan, bekijk dan deze lijst met haltes en stations nabij Vennquerbahn: Allmuthen Zoll.

Wil jij graag een specifieke OV-lijn nemen? Bus zijn alternatieve routes met het openbaar vervoer die je kan gebruiken om jouw bestemming te bereiken. Elk van de volgende lijnen heeft een route die langs Vennquerbahn passeert - Bus: 746.

Op weg? Download de Moovit-app om onze handige live routebeschrijvingsfunctie te gebruiken, welke je de beste routes toont om naar Vennquerbahn te gaan. Moovit toont je daarnaast ook actuele dienstroosters en geschatte aankomsttijden om te gaan naar jouw bestemming.

Je hebt geen specifieke bus- of treinapp nodig de volgende keer je de trein of bus wilt nemen. Dankzij Moovit heb je alle actuele dienstregelingen binnen handbereik in één handige app. We zijn trots om als beste OV-app bekroond te worden in zowel de Google Play Store als Apple App Store door méér dan 460 miljoen gebruikers wereldwijd, waaronder in Belgique. Ontdek waarom zij Moovit gebruiken voor hun ritten met het openbaar vervoer.

Vennquerbahn
Moovit - Jouw lokale OV-app voor Android en iOS
Moovit Makkelijker om bij Vennquerbahn te komen met de app!